BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

5 d'octubre de 2017
0 comentaris

Catalunya amiga de la Commonwealth. Negociarem amb qui respecti plenament la nostra idiosincràcia. Buscarem protecció.

Davant de l’Estat Espanyol que sempre ha estat un terrorista, un invasor i un lladre, fins i tot lladre de vots i d’urnes, Catalunya negociarà amb qui la respecti en l’àmbit del comerç, el turisme i la protecció militar.

Mireu la Commonwealth quin potencial:

Un mercat de 5.000 milions de persones.

La Commonwealth of Nations (denominació anglesa equivalent a “Mancomunitat de Nacions”), més coneguda simplement com a Commonwealth o The Commonwealth i, abans, com a British Commonwealth of Nations, és una organització composta per l’associació de 53 estats independents que, excepte Moçambic i Ruanda, comparteixen lligams històrics amb el Regne Unit. El seu objectiu principal és la cooperació internacional en l’àmbit polític i econòmic i, des del 1950, ser-ne membre no implica cap mena de submissió envers la corona britànica (com si passa amb el Reialme de la Commonwealth). Amb l’entrada de Moçambic a l’organització s’ha afavorit el terme Commonwealth of Nations per subratllar-ne el caràcter internacionalista, tot i que la fórmula British Commonwealth (“Mancomunitat Britànica”) es continua utilitzant per diferenciar-la d’altres organitzacions internacionals. La reina Elisabet II del Regne Unit és el cap de l’organització i, segons els seus principis, “símbol de la lliure associació dels seus membres”.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!