L’1 d’octubre: “Sí” … el 2 d’octubre: DUI.

L’ESTRATÈGIA DEL CNI PER DERROTAR CATALUNYA PASSA PER COMBATRE UN CATALÀ AMB UN ALTRE CATALÀ

“la nit de l’1 d’octubre. Si el Referèndum ha fallat per causa de les repressions espanyoles d’aquests dies i de les repressions, trampes, atacs i demés coses que vindran la darrera setmana de campanya, aleshores DUI  per via urgent sense excuses  i sense dilacions”.

 

 L’1  d’octubre “SÍ”
El 2 d’octubre: DUI    (Declaració Unilateral d’Independència)

No ens digueu “no hem pogut” o “no ens han deixat”, no us ho consentirem!

Molts ja ho sabíem que Espanya, com Sèrbia i Rússia en el seu moment, no negocia ni dona alternatives, ja veieu aquests dies la que està caient i encara no s’ha acabat.

L’actitud d’Espanya envers Catalunya sempre ha estat i serà la mateixa, ni pa ni aigua.

El poble de Catalunya, els catalans lliures però encara esclaus de la repressiva i egoista Espanya, estant fent bé la seva feina … “VOTAREM” però d’ací a 8 dies es completa el camí del Referèndum i anirem a votar, i a les 8 del vespre de l’1 d’octubre sabrem si és mascle o femella.

Si guanya el Sí, tants vots més un, aleshores, tal com va dir el President Puigdemont, quaranta vuit hores i Declaració d’Independència. No feu bromes, el Poble menut no entén de lletres menudes ni d’escapatòries camuflades. També hauríeu de saber que Espanya no negocia, però és que nosaltres no volem negociar amb qui ens vol sotmetre, subjugar i destruir. Ara ja no hi ha mitges tintes.

Encara estic a la nit de l’1 d’octubre. Si el Referèndum ha fallat per causa de les repressions espanyoles d’aquests dies i de les repressions, trampes, atacs i demés coses que vindran la darrera setmana de campanya, aleshores DUI  per via urgent sense excuses  i sense dilacions.

Resum final d’aquest post a vuit dies vista del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya, referèndum vinculant i sense mínim de participació:
L’1 d’octubre: “Sí” i el 2 d’octubre: DUI.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*