DUI ! DUI !! DUI !!! … Què esperen Srs. Puigdemont, Junqueras, Romeva i Gabriel ? 720 dies més?

DUI ! DUI !! DUI !!! …

Des del 27S …. 720 dies sense fer la DUI, podent-la fer i guanyar amb 72 diputats, quatre més dels necessàris … vergonya President! vergonya!

i ara ja … posant en perill al teu Poble, com va passar a Bosnia, a Kosovo, a Montenegro, …

Fotografia d’avui mateix: un guardia civil espanyol, “lacai de Rajoy”, agafant i escanyant a un adolescent català.

Avui mateix: Alts Càrrecs del govern empresonats de matinada!

Què esperen Srs. Puigdemont, Junqueras, Romeva i Gabriel ?!


———————————

Josep Castany     Facebook   Fa quatre dies,
(i jo també, cada dia, des de les passades eleccions Europees quan es va fundar l’UPDIC.

Josep Castany, Director de Catalunya Acció:

“el que estan aconseguint al no proclamar la independència (DUI) com bé podrien fer al Parlament de forma democràtica i d’acord amb el Dret Internacional, és alimentar la bèstia, reforçar-la, que s’organitzi i que s’encabroni. I el que esteu veient ara és només un aperitiu … “

El fiscal general d’Espanya no descarta ordenar la detenció de Puigdemont abans o després del referèndum.

Detendrien el president Puigdemont i aquí encara els bons minyons processistes i referendistes anirien fent manifestacions per a defensar la democràcia (dins d’Espanya, es clar) i fent grans discursos autocomplaents a la vegada que estèrils, en lloc de proclamar la independència que per això se’ls va votar i engegar-los a la merda d’una vegada.

De tant demòcrates que es pensen que són, resulta que són uns pobres esclaus i es deixen esclafar com a cucs, incapaços ells de trencar amb l’amo, amb el seu abús, la seva injustícia i la seva repressió. Per això ara diuen que això no va d’independència sinó que va de democràcia. Ja, la democràcia dels esclaus incapaços d’alliberar-se democràticament fent la DUI.”

9h · Jo sóc crític amb els nostres polítics, i que fotin el que vulgin perquè ja estic acostumant als seus imcompliments electorals i renúncies nacionals. Els considero uns irresponssables perquè el que estan fent és com allargar una malaltia de forma innecessària, i com més l’allarguen pitjor acabarà. Estan obsessionats en voler que Espanya s’assegui a dialogar sobre la independència de Catalunya, perquè en el fons, dialogar sobre el referèndum és dialogar sobre la possibilitat de la independència de Catalunya, i el que estan aconseguint al no proclamar la independència com bé podrien fer al Parlament de forma democràtica i d’acord amb el Dret Internacional, és alimentar la bèstia, reforçar-la, que s’organitzi i que s’encabroni. I el que esteu veient ara és només un aperitiu. A mi si és per defensar la independència de Catalunya aquí em tenen; si és per defensar la democràcia dins d’Espanya mentre als catalans ens trepitgen com a cucs que no em busquin. Ni tinc vocació de víctima ni de màrtir. Primer Catalunya, i amb una Catalunya independent ja tindrem democràcia.

 

Josep Castany

Data i hora: 16 setembre 13:43 · 

DUI …. DUI ! DUI !! DUI !!! DUI !!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*