Si no feu el Referèndum compromès per l’1 d’octubre, sigui per la causa que sigui, compliu el 27S i feu la DUI.

Si no feu el Referèndum compromès per l’1 d’octubre, sigui per la causa que sigui, compliu el 27S i feu la DUI

Senyors capdavanters de l’actual Principat de Catalunya, Sr. President de la Generalitat de Catalunya, Sra. Presidenta del Parlament, Srs. Consellers del Govern, Srs. 72 diputats en ple que fóreu escollits el 27S,  tingueu la DUI a punt i feu-la ja.

Si no la voleu fer demà, la DUI, feu-la el 4 d’octubre, 48 hores després de  l’1 d’octubre d’aquest 2017, un cop guanyat el Sí, compromís encertat del President Puigdemont i compartit per molts catalans ansiosos de Recuperar la Independència de la Nació.

Si pel que sigui el Referèndum no es pot fer aquest 1 d’octubre no us enganyeu més dient que podeu fer un Referèndum dins de la legalitat espanyola, no us enganyeu i el que és infinitament més important, no enganyeu més als catalans, als catalans no! I compliu les ordres que el Poble Català us va donar el 27S … feu el que vàreu prometre … la Declaració d’ Independència!  Si voleu salvar la Nació lliure dels catalans feu-la! la DUI … la DUI és clar!

Si no ho feu, el proper 4 d’octubre a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona, a les 8 del vespre ens veurem les cares!

Això us ho diu l’UPDIC encara que no ho vulgueu escoltar.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC i de l’ÒMNIUM, i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa, Batlle Honorari de Venècia, capital del Veneto.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*