BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

8 de setembre de 2017
0 comentaris

11 S Convocatòria a l’acte per la DUI (UPDIC, Jordi Fornas)

Donar per bona la victòria del 27S i no convertir-la en una derrota.
Josep Castany   –  10h · 

La legitimitat d’un referèndum te la fas valdre o no te la fas valdre tu. Te la fas valdre tu donant per bona la victòria i defensant-la, i més quan els contraris a la independència promouen l’abstenció. Quants referèndums s’han fet arreu on la particpació no ha arribat al 50% i s’han donat per bons, per legítims i com a exemple de democràcia? És que els catalans sembla que sempre ens esforcem per a jugar a perdre.

Aquest referèndum, com qualsevol altre sobre la independència de Catalunya i el trencament d’Espanya, hi hagi la participació que hi hagi, suposarà una divisió de la societat entre catalans i espanyols, una divisió que ha existit sempre però que sota la cortina d’una falsa convivència on els catalans no exercien de catalans s’ha fet creure que no existia. La convivència que hi ha hagut a Catalunya és la que s’ha basat en que uns manen, els espanyols, i els altres callen, els catalans.

La qüestió no és només guanyar el referèndum (suposant que s’acabi fent) mentre els nostres polítics animen els contraris a la independència que vagin a votar no, sinó que el més important és que els nostres polítics donin per bona la victòria i no la converteixin en una derrota com van fer amb el resultat de les autonòmiques del 27 set 2015 després d’obtenir majoria absoluta independentista.

_______________

Aquest 11 de setembre la gent de UPDIC hem convocat un acte a l’Arc del Triomf a les 12 del migdia per exigir la DUI, per exigir que es declari la independència.
Tots els patriotes hi sou convidats.

Llibertat!
Independència!
Visca Catalunya lliure!

Jordi Fornas
President de UPDIC

foto de Jordi Fornas Prat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!