BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

25 d'agost de 2017
0 comentaris

“He vist de nou Catalunya Lliure” omplim-la d’ideals, de Pau i de Bé. Que el cor dels nostres joves estigui protegit.

CATALUNYA INDEPENDENT
Objectiu: Violència zero. Previsió cent.
Ni terrorisme, ni pallisses, ni assassinats, ni violència masclista o de gènere, ni res que s’hi assembli.
Aquest ha de ser l’objectiu de la nova República, l’ideal de tot el Poble de Catalunya, quants més catalans millor, i per assolir aquest objectiu hem de fer el que calgui, carregar-nos de valors i dotar-nos d’eines, protocols, proteccions i maneres de fer per tal d’assolir-ho. La primera de totes les eines ha de ser la nova constitució catalana que hem de redactar a partir del 2 d’octubre d’aquest 2017.
Així hem de fer créixer de nou el valor i el respecte sagrat de la vida.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC i de l’ÒMNIUM, i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa, Batlle Honorari de Venècia, capital del Veneto.

——————

Dol per les víctimes i ferits de BCN

Són teledirigits aquests joves terroristes. Amb què omplim els seus ideals abans no ho facin uns altres.

Fotografia de Batista i Roca (Viquipèdia: “Fou un dels introductors de l’escoltisme als Països Catalans, juntament amb el doctor Pere Gabarró i Garcia, i el 1927 fundà (i posteriorment impulsà amb Mn. Antoni Batlle[3]) l’organització dels Minyons de Muntanya de la qual fou Cap escolta nacional fins al 1959.”)

—————–

Són teledirigits aquests joves terroristes.

Quins ideals els oferim abans no ho facin malintencionadament uns altres?

Si són teledirigits, qui ho fa i amb que ho fa?  Caldria investigar-ho, podria ser que ja s’estés investigant?

Segurament seria una bestiesa dir que les ordres i la preparació d’atacar no vinguin camuflades en sofisticats jocs electrònics de guerra i violència. Als promotors del gihadisme no els falten medis culturals, científics i econòmics per fer mal a distància.

M’ha dit una persona seriosa que hi ha en marxa un procés de buidat d’assignatures d’humanitats a l’ensenyament actual a casa nostra, sembla que interessa més la formació que quan jo era estudiant es dea “de ciències”

Vist el que acaba de passar formar persones, nois i noies, i alimentar-els amb ideals positius és imprescindible. Què omple o buida els seus cors i la seva intel·ligència emotiva.

Si jo pogués, immediatament, crearia o potenciaria assignatures i activitat escolar que fes arribar a tots els alumnes els ideals que gent de totes les cultures i de tots els temps han aportat a la humanitat. De cop i volta em passen pel cap Baden Powel, la Mare Teresa de Calcuta, Luter King, Antoine de Saint Exupéry, i moltes altres persones de reconeguda vàlua.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC i de l’ÒMNIUM, i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa, Batlle Honorari de Venècia, capital del Veneto.

Pau Casals, lluitador per la Pau interpretant a l’ONU el Cant dels Ocells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!