BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

13 d'agost de 2017
0 comentaris

La llengua Catalana al centre de tot el cosmos conegut i de tots els universos desconeguts. DUI ja!

Jo ho diria d’una altra manera: L’espanyol és la llengua d’Espanya, per què no? El que sí és cert de veritat és que el Català és la llengua de tota la Nació Catalana, malgrat, com a tot arreu, avui en dia, també s’hi parlin altres llengües.

http://www.catalunyaaccio.cat/documentacio/programa/Llengua.pdf

Quan siguem independents, el primer valor de la Nació serà la llengua Catalana, que n’és el fonament, i haurem de protegir-la i potenciar-la al mil per cent sense que ningú, que visqui en aquesta nostra terra, se senti i es cregui i vulgui ser català, pugui dir que malversem ni un cètim per protegir l’ànima i el patrimoni de la humanitat que és i representa tota llengua en el seu natural territori. sigui quin sigui en tot el Planeta Terra o qualque altre de tot el cosmos conegut i de tots els universos desconeguts.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC i de l’ÒMNIUM, i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa, Batlle Honorari de Venècia, capital del Veneto.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!