Catalunya és Sobirana. El Poder és nostre (27S). Però, on és el capdavanter que té apunt la DUI ?

Som un Poble mil·lenari, la nació catalana, i no ens hem d’ajupir davant de ningú, ni hem d’acatar lleis estrangeres!

El 9N fou la primera ruptura amb Espanya. Al 27S encara li resta pendent la DUI.

Quan vàrem fer la DIP -Declaració d’Inici del Procés  i abans amb la Declaració de Sobirania vàrem certificar que Catalunya era un Poble dipositari de Sobirania, un subjecte polític, un Poble Sobirà, i vàrem fer aquestes Declaracions perquè tot el món ho sabés i sobretot perquè nosaltres no ho oblidessin. Ens ho creiem? Sí ens ho creiem!

I ara ve l’hora de la veritat. Catalunya està per sobre de les lleis i institucions espanyoles; tal com va dir Rull, quan Espanya encara no existia el govern català, fa 600 anys, ja governava al Palau de la Generalitat.

La guerra del 1714 va acabar amb una invasió armada i absolutament repressiva sobre Catalunya, i aquells invasors castellans després de 300 anys encara no han marxat. Estem apunt d’acabar aquesta situació per poder emprendre el vol i fugir de les seves constants agressions i injustícies, arriba el moment de dir Prou!

Com, quan, direm “Prou”?  Serà ràpid o serà palatí?

El 9N, el 27S, l’1 d’octubre i tot el que fem per defensar els interessos de Catalunya, sobretot la seva existència com a Nació veritable i subjecte de Sobirania, no són cap delicte, ho digui Espanya, ho digui el Sant Pare o ho digui el President de l’ONU. A ningú més que a nosaltres mateixos n’hem de donar compte.

Per tant no fotem el ruc! no donarem explicacions a ningú ni pagarem multes injustes.

Espanya i els espanyols, les seves lleis, els seus polítics, els seus jutges i fiscals, les seves policies i demés institucions que se’n vagin a fer punyetes i no ens emprenyin més!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC i de l’ÒMNIUM, i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa, Batlle Honorari de Venècia, capital del Veneto.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*