La DUI és el primer pas perquè el món entengui sense distorsions espanyoles cap on anem.

Anar a la presó com Lluís Companys
no és una opció vàlida,
faci la feina President … DUI ja !

 

…/…

Els catalans, a les eleccions del 27S del 2015, vam donar el PODER DEMOCRÀTIC als 72 diputats elegits de Junts pel Sí i la CUP perquè d’acord amb el seu Programa Electoral declaressin la Independència de Catalunya.

Bé, Sr. Puigdemont, si vostè o vostès van decidir prescindir del que el poble va votar per majoria absoluta, la DUI, i així no declarar la independència de forma democràtica i legítima, i a canvi va decidir recuperar l’estupidesa d’intentar per segona vegada un referèndum pactat amb Espanya (Espanya no pacta ni pactarà. Espanya mata el missatger, cas Elena. Espanya tallarà el cap, així que pugui o li calgui, a “los cabezillas secesionistas” sempre ho ha fet i a més és el procediment) el Referèndum Unilateral d’Independència que vostès es van treure de la màniga ja que ningú no ho va votar perquè ni tan sols formava part del seu programa electoral, això es coneix com a frau electoral, estafa democràtica als votants.

Així segurament com a mínim els espanyols (els que no poden ni volen pactar) l’enviaran a la presó; …

Però què estem fent malament o més ben dit, Sr. President, què està fent malament?

Vostè és avui, Sr. President, el responsable màxim del “Procés” de recuperació de la Independència de Catalunya, això el revesteix d’una gran dignitat i d’una immensa responsabilitat, en aquests moments té en les seves mans el destí de generacions de catalans, presents i futures, i de cap manera es pot permetre fallar, fins al punt crític de poder ésser empresonat, i aleshores els enemics de Catalunya … Espanya, Ciutadans, Delegats d’Espanya i altres estaments que naturalment mentre no s’hagi fet la DUI ells controlen, puguin segrestar el Poder Democràtic que el Poble de Catalunya li va atorgar en les eleccions Plebiscitàries del 27S.

Junts pel Sí i la CUP són els dipositaris d’aquest poder democràtic que els vam delegar en les darreres eleccions plebiscitàries del 27S, poder que es concreta de manera efectiva i no pas possibilista sinó ben real, amb més de 68 diputats, de poder materialitzar la DUI, però vostès enlloc de ser-ne absolutament responsables, han anat passejant la possibilitat de fer la DUI durant més de dos anys com aquell que s’emporta d’excursió a la font, una i una altra vegada, un gerro xinès d’un valor incalculable, amunt i avall del pedregar espanyol amb la irresponsabilitat de ni pensar que es pot trencar o que és trencarà efectivament quan us facin la traveneta i tal com preveieu us fiquin a la presó o facin altres coses que poden fer.

No podeu ni podem jugar aquest joc, ens hi juguem massa. La presó no és una opció vàlida, com tampoc o va ser la irresponsabilitat (innocència) de Lluís Companys de marxar a l’exili amb les butxaques buides, tan que li va haver de pagar el cafè el Lehendakari Basc.

Perdoneu que parli així del President Màrtir, però no es pot anar contra Espanya amb un lliri a la ma, ho sabem per experiència, Luís Companys no estava prou protegit, qui s’ho havia de pensar?

Però avui, tants anys després, no podem al·legar ignorància i ens hem de protegir Sr. President.

… tenint majoria absoluta al Parlament de Catalunya per a declarar la independència de forma democràtica, legítima i d’acord amb el Dret Internacional, Sr. Puigdemont, no es pot plantejar de cap manera poder acabar a la presó, ni de broma, ni com a estratègia.

Plantejar-se aquest final tenint el poder democràtic que li han otorgat els catalans no és cap acte de valentia, ni de dignitat, Sr. Puigdemont; al contrari, és un plantejament poc intel·ligent d’un president que no hauria de ser despistat, irresponsable i temerari, ni incapaç de complir amb allò que el poble va votar per majoria absoluta i que sembla que Junts pel Sí i la CUP i sobretot els seus dirigents ja ho han oblidat, i això li recordo de nou Sr. President és declarar la independència de seguida, molt abans decfer un referèndum pactat o sense pactar.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC i de l’ÒMNIUM, i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa, Batlle Honorari de Venècia, capital del Veneto.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*