BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

11 de juliol de 2017
0 comentaris

No permetrem que feu amb el Referèndum vinculant el que heu fet amb la DUI.

1 – Si, pel que sigui, el Referèndum falla, o el sabotegen, recordeu que la vostra primera obligació electoral resultant de les Eleccions Plebiscitàries del 27S és fer la DUI que incomprensiblement encara no heu fet després de dos anys de disposar de Majoria Absoluta Independentista. Cap govern de cap poble del món que vulgui la Independència del seu país hauria desaprofitat l’oportunitat d’una majoria absoluta com la que encara disposem els catalans. No permetrem que feu amb el Referèndum vinculant i el seu resultat el que heu fet amb la DUI, o sigui amb excuses de mal pagador … no complir!

2 – Parlant de les possibles alternatives de la Manifestació de l’ONZE DE SETEMBRE d’enguany, la primera alternativa ja corre de fa mesos, quasi diria  que des del setembre de l’any passat, es tracta de la Manifestació per a la DUI organitzada per l’UPDIC de Jordi Fornas amb el suport de diversos col·lectius independentistes partidaris de la DUI dels 68 diputats pel cap baix,  que Junts pel Sí i la CUP, amb 72 diputats independentistes han incomplert no fent cas dels catalans que el 27S van votar els programes que es comprometien a fer la DUI, i ja se sap o s’hauria de saber, Junts pel Sí i la CUP no en poden al·legar ignorància, que amb més de 68 diputats la DUI és legal internacional, és legítima i plenament democràtica.

3 – De Catalunya en Comú i Podem Catalunya, us puc dir que són el SINÓ de la margarida: Sí puc, no puc, Sí puc, no puc,  … a fer l’enze no cal anar-hi. Són com el Rajoy, aquesta gent ni poden, ni volen defensar Catalunya, no cal amoïnar-se per ells, ni d’ells se’n pot esperar res de bo. Sort  que la mateixa gent que els va votar crec que són molt més lúcides i despertes que no pas els seus representants del “Sí podem, però no podem”  … una bona ensarronada finançada i organitzada des de les cloaques i fons reservats de l’estat espanyol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!