Ha passat molt temps. Hem avançat. Ara no tinguem por de la DUI.

L’estaca …

Si tu tibes per aquí i jo tibo per allà …
l’estaca caurà!

Ara mateix si tinguéssim els lideratges polítics ben situats, o sigui al capdavant de la Generalitat tot seria més fàcil.

A menys de dos anys vista tenim una nova ocasió en les eleccions al Parlament Català. El 31 de desembre del 2012 els caps dels partits independentistes catalans haurien de segellar un pacte per posar-se mans a l’obra aparcant les diferències naturals i lògiques, però hem d’entendre que ens cal col·laborar.

Tenim tres mesos per arribar a l’11 de setembre i tres mesos més para arribar al 31 de desembre d’aquest 2012. Som-hi tots!

Cal marxar, cal trencar, cal esdevenir independents per poder ser interdependents i com deia la Nebreda ahir en un escrit dins d’Europa ara és hora de numerar de nou els diferents actors com els jugadors d’un nou equip de futbol.

Fins i tot l’opinió dels contra independentistes ens ha de servir com a eina per la ruptura i l’èxode polític necessaris.

Catalunya i el món ens necessita i ens esperen:
Sí! ha arribat el moment de dir prou.

Salvador Molins (BIC-CA, ANC, SCI)

_______________

“he vist un cel nou i una terra nova” … he vist de nou Catalunya Lliure !

(Salvador Molins, juny del 2017)

Recordant molts patriotes traspassats i d’una manera especial el Josep Espelt. El Josep tenia des del 2006 aquest poster que us adjunto, era una Ofrena de l’11 de setembre al Monument de Rafel de Casanova de Berga, el tenia a la paret al costat del seu ordinador des d’on batallava amb totes les seves forces per l’assoliment de la dignitat de tot Catalunya, per la llengua -infinitamment- i per la Recuperació de la Independència de Catalunya i en favor de totes les generacions passades, actuals i futures de catalans. El Josep era una gran persona, un immens patriota, un enamorat i defnsor de la Llengua, i ja no cal dir-ho … de la seva esposa, dels seus fills i dels seus néts, quan va morir ja sabia que en venia un altre. Gràcies Josep! Estem apunt d’assolir el teu gran somni i anhel, recuperar amb plenitud la nostra Independència. Que així sia!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*