Vacunem-nos amb la DUI. Prenguem la decisió final. El Poble ja ha parlat 3 vegades, però (PDCAT, ERC i la CUP) no el volen escoltar ni se’l creuen.

Saltem-nos les trampes contra la Independència: DUI ja

Assumiu la responsabilitat adquirida amb el poble, i tots els setanta-dos i el Govern en ple, comprometeu-vos, prepareu i feu la DUI, que per fer-la no calen urnes i fer-la té un cost de zero euros.

La DUI és segura perquè és legítima i legal en ser avalada pel Tribunal de Dret Internacional de la Haia en el cas Kosovo i com que és unilateral dels 72 diputats ja assolits i legitimats el 27S no hi juguen trampes, com allò de les “garanties” que s’han inventat els que no volen la Independència com els que formen el nou partit de la Colau i com el PSC, ni hi juguen altres trampes com el tema de Pressupostos vetats pel TC, no hi juguen tampoc els enganys i trampes que es van fer el 27S i s’han fet sempre en els censos, tampoc hi juga l’acumulació a Catalunya de persones estrangeres i d’immigració actual espanyola feta venir expressament per decantar les votacions del possible Referèndum.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- de Jordi Fornas, ex Batlle de Gallifa. Soci de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM

L’hora final: la batalla de les voluntats. Catalunya per alliberar-nos, Espanya per sotmetre’ns.

Ells o nosaltres. Arribem a l’HORA FINAL. La guerra, entre Espanya i Catalunya a hores d’ara sembla incruenta, però hi han víctimes innocents i silencioses.

Baixaven el Patriota Josep, ja molt atrapat, amb una enfermetat neuronal respiratòria en estat molt avançat a un hospital de Barcelona per fer-li uns necessaris controls, a mig viatge i en un dia molt fred i sense sol l’ambulància es va espatllar a mitja carretera, van haver d’esperar-se un temps preciós abrigant-lo amb escasses mantes i va haver de fer trasbàs. Aquella nit, una altre cop ja a la seva habitació de l’Hospital de Berga, tot i que naturalment portava oxigen l’ofeg no el deixava viure i does dies després moria.

El Josep era una gran persona i un patriota de tota la vida que es delia per veure recuperada la Independència de Catalunya i el Reeiximent de la seva llengua a la qual no va renunciar mai, mai! ni un bri, el parlava fins i tot irrenunciable amb tots els soldats i caps militars, fossin quins fossin els seu galons, de la Caserna de Berga, davant la qual ell hi havia regentat un Bar Restaurant anomenat “Flor de Neu”. Tan li feia que li diguessin “hable en castellano”, “hable en espanyol”, “hable en castellano”, “hable la lengua de l’imperio” …. quan li deien “no lo entiendo” els responia “quan temps fa que estàs a Catalunya”

Ells o nosaltres. Arribem a l’HORA FINAL. La guerra, entre Espanya i Catalunya a hores d’ara sembla incruenta, però hi han víctimes innocents i silencioses.

L’Espoliació i el saqueig que el Josep sempre denunciava, que no s’ha aturat ni un moment, i que els nostres polítics capdavanters han premés i encara segueixen permeten impassibles -espoli de 16.000 milions anuals, 40 milions d’euros diaris,i de com ell deia i detectava cada cop que anaven APRETANT UNA MICA MÉS EL GARROT “VIL” escanyant Catalunya i els catalans, robant diners i competències, fent marranades de tota mena … aquest espoli que sembla incruent permet cada dia morts a les carreteres catalanes i ara per més INRI encara sostrau als nostres infants, que viuen i respire a Catalunya, els recordatoris de vacunes de greus malalties que creiem haver vençut. Darrerament hem sentit les tràgiques notícies massa sovintejades de la mort d’infants … i sembla una batalla incruenta que permetem que sigui massa llarga per la nostra falta de determinació i de dignitat.

A l’altre pol del lliure patriota “Josep” i ha els nostres manaires esclaus miserables que intenten defensar-se dels judicis de l’invasor castellà en la llengua de l’amo espanyol. Deia el Romà “Tàcit” que el que definia un esclau era parlar la llengua del seu amo. Avui mateix a Madrid, Homs, Mas i els testimonis parlant amb els jutges i els fiscals invasors en castellà … lamentable!

Ells o nosaltres. Arribem a l’HORA FINAL. La guerra, entre Espanya i Catalunya a hores d’ara sembla incruenta, però hi han víctimes innocents i silencioses.

Arribem a l’hora final, és la batalla de les voluntats:
Catalunya per alliberar-nos, Espanya per sotmetre’ns.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit polític de Jordi Fornas -ex batlle de Gallifa-. Membre de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM

 

Arrossegar-nos per terra com els cucs? -No!
(John Adams als representants de les 13 Colònies dels EEUU)

 

Cap proposta del Govern de Madrid ha de ser considerada. Cap” (llamp, molins, updic, …)

Arrossegar-nos per terra com els cucs? -No! (John Adams a les 13 Colònies dels EEUU) “Cap proposta del Govern de Madrid ha de ser considerada. Cap” (llamp-molins,ca/updic). “No avalarem cap succedani ni cap alternativa, ni tampoc cap embolcall de tercera … Continua llegint

Publicat dins de General | Deixa un comentari

L’endemà de la Pre Independència: DUI ja! (Ni un pas enrrere)

La DUI és la porta de la nostra Independència i només fent la DUI, abans o després, millor abans! demostrarem que som un Poble madur i podrem formar part, si volem, del projecte europeu. Ells, els diferents estats europeus, només … Continua llegint

Publicat dins de General | Deixa un comentari

La unilateralitat et defineix com Estat. El “PUNT I FINAL”: Aquesta és l’essència de la DUI: Plantar-se i dir “PROU”

El que defineix als estats és la seva unilateralitat. El “PUNT I FINAL”: Aquesta és l’essència de la DUI: Plantar-se i dir “PROU”. Els catalans sempre hem volgut un món millor, i la nostra llibertat i una Catalunya plena en … Continua llegint

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Per què els “Processistes” us negueu a la DUI?

Per què els “Processistes” us negueu a la DUI? “–Ells, que aquests ells són alguns de nosaltres, els anti DUI catalans,  perquè desprestigien o obliden expressament la DUI?  fins quedar despullats a conseqüència del fracàs d’una estratègia pro Referèndum “per … Continua llegint

Publicat dins de General | Deixa un comentari

S’acosten moments durs i perillosos. Vacunem-nos amb la DUI.

Josep Castany 5h ·  Un informe de l’ANC preveu que l’independentisme haurà d’estar preparat per a les “mobilitzacions permanents”, “acampades indefinides” i per “l’ocupació d’infraestructures davant de les possibles actuacions del govern espanyol. https://www.elnacional.cat/…/informe-anc-preveu-acampades-in… I per què en lloc d’anar preparant els … Continua llegint

Publicat dins de General | Deixa un comentari
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*