BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

23 d'abril de 2017
0 comentaris

LA DUI ÉS LEGAL INTERNACIONAL i ÉS LA VACUNA EFECTIVA PER DESACTIVAR LES TRAMPES CONTRA LA INDEPENDÈNCIA:

Saltem-nos les trampes contra la Independència:
DUI ja ! 

Sóc copister i molt sovint venen àrabs, immigrants de l’est, africans, xinesos i sudamericans a fer imprimir les comunicacions i cursets que els envia per correu electrònic “El Instituto Cervantes, para la defensa y promoción de la lengua y nacionalidad españolas. Avui mateix he fet vàris clients que han solicitat fotocòpies per a Reagrupament familiar. L'”Instituto Cervantes no s’atura. Sembla ben bé que volen omplir Catalunya d’immigrants i decantar així la votació del Referèndum.

És del tot necessari que partits, capdavanters i diputas independentistes assumeixin la responsabilitat adquirida amb el poble, i tots els setanta-dos i el Govern en ple compleixin amb el que es van comprometre, preparin i facin la DUI, que per a fer-la no calen urnes i fer-la té un cost de zero euros.

La DUI és segura perquè és legítima i legal en ser avalada pel Tribunal de Dret Internacional de la Haia en el cas Kosovo i com que és unilateral dels 72 diputats ja assolits i legitimats el 27S no hi juguen trampes, com allò de les “garanties” que s’han inventat els que no volen la Independència com els que formen el nou partit de la Colau i com el PSC, ni hi juguen altres trampes com el tema de Pressupostos vetats pel TC, no hi juguen tampoc els enganys i trampes que es van fer el 27S i s’han fet sempre en els censos, tampoc hi juga l’acumulació a Catalunya de persones estrangeres i d’immigració actual espanyola feta venir expressament per decantar les votacions del possible Referèndum.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- de Jordi Fornas, ex Batlle de Gallifa. Soci de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM.

——————————–

Sols signaré per la DUI, la meva determinació
és absoluta:

Jo no signaré per un Referèndum pactat, sols signo i signaré per la DUI, la Declaració Unilateral d’Independència, homologada des del cas Kosovo segons sentència del Tribunal de Dret Internacional de la Haia.

No signaré per un Referèndum que mai serà pactat pel govern espanyol ni pel poble d’Espanya, no sigui que els governants catalans actuals, alguns dels quals avui tan se les fan amb la senyora Soraya, em diguin que esperaran pactar el Referèndum per ordres de la meva signatura i de les meves signatures de les que mai han fet cabal. Us en recordeu d’aquelles darreres signatures que ens demanava l’aleshores Presidenta de l’ANC senyora Forcadell per presentar al nostre Parlament que avui dia ella mateixa presideix.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- de Jordi Fornas, ex Batlle de Gallifa. Soci de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!