BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

14 d'abril de 2017
0 comentaris

L’Alternativa al “Procés” no és l’autonomisme sinó la DUI. Per guanyar el “Procés” els 72 han de complir el 27S fent primer la DUI.

El Procés de Recuperació de la nostra Independència no té marxa enrere.
L’alternativa no és tornar a l’autonomisme sinó fer la DUI abans del Referèndum.
Per guanyar el “Procés” els 72 han de complir el 27S fent primer la DUI.
Preparem-nos per la DUI.

Si la “Via Catalana” falla haurem d’encarar la “Via Bàltica” però mai la via autonòmica. (Fotografia: La Gran Cadena Bàltica, tots units per Declarar la Independència després d’unes eleccions unitàries amb un sol capdavanter i un sol objectiu, avui la DUI)

Extret del Blog d’Albert Cortés Montserrat: “Ara només hi ha una recepta, unitat en tots els actors, aparcar definitivament la batalla ideològica i uns càlculs electorals que només tindrien sentit en una Catalunya autonòmica que no contemplem. Cal complicitat de totes les parts i seriositat rigorosa en cada pas fins arribar al xoc inevitable. Un cop allà la complicitat del carrer serà clau per defensar les seves institucions i la democràcia. Alhora la fermesa i el risc sense xarxa dels nostres representants també. Qui no ho pugui assumir,ara es el moment de fer pas enrere i donar lloc a nous actors disposats a arribar fins al final.

Ningú va dir que fos fàcil, i no ho serà. La tensió serà terrible, però toca demostrar que de les paraules es passa els fets i que el poble i els seus representants van de la mà en una mateixa direcció sense retorn.

Es l’hora com deia en Partal avui, de passar de l’improbable a l’inevitable. El Govern espanyol també ho sap.  (Albert Cortés Montserrat, Blogs Vilaweb)


El Procés de Recuperació de la nostra Independència no té marxa enrere.
Preparem-nos per la DUI.

L’Alternativa al “Procés” no és l’autonomisme sinó la DUI.
Per guanyar el “Procés” cal complir el 27S fent primer la DUI.

QUI SERAN ELS NOUS ACTORS CAPAÇOS DE TIRAR ENDAVANT?:
Els disposats i compromesos a fer la DUI, com el Partit Polític “UPDIC”
Units per a Declarar la Independència de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit polític de Jordi Fornas -ex batlle de Gallifa-. Membre de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!