BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

24 de febrer de 2017
0 comentaris

SR. MAS: Primer la DUI (No busqui altres alternatives a un carreró sense sortida) ni tovalloles ni enganys!

IBARRETXE: “seguir la via unilateral per arribar a bon port, ja que fins que no facin el pas ningú els escoltarà”

MAS: “Mas ens diu que l’alternativa al referèndum es llençar la tovallola i desafiar a l’Estat a fer una oferta per votar al costat de la independència.”

Sr. Mas: Quina estratègia guanyadora és anar pidolant a l’amo espanyol el que mai us donarà, perquè si no ho sabeu, que ho haurieu de saber, -au va! no alegueu ignorància que no cola!- “la Independència no es demana sinó que des del cas Kosovo es Declara fent la DUI” així mateix o molt semblant ho havien expressat Xirinacs, Ghandi, Mandela, Sam Adams i molts altres.

Ja és miserable i terriblement ingenu el cas del Mas -sembla de P3 el que ha fet carrera política universitària i molts anys de pràctica autonomista- dient “llençar la tovallola i desafiar a l’Estat a fer una oferta per votar al costat de la independència”.

Mas va fer d’autonomista com Corbachov va fer de comunista, cap dels dos serveix per fer una independència. sigui la de la CEI (antiga URSS) o sigui la Independència de Catalunya.

Certament Mas i Puigdemont millor que pleguin perquè cap dels dos encara que volgués no sabria passar del que ells en diuen “Preindependència”

La idea de bomber del Sr. Mas “de tirar la tovallola” és terriblement negativa per tres motius:

Primer perquè aquesta expressió en boca dels reis dels subterfugis pot voler dir “rendir-se” com ja va fer una vegada el Sr. Mas als peus del Sr. Zapatero, i en català diem que qui és capaç de fer un cistell també és capaç de fer un cove.

Segon. l’expressió “tirar la tovallola” també es podria entendre a retar a l’altre a un duel, però el tardà defensor del Pacte Fiscal, per pròpia experiència hauria de saber que Espanya ni pacta ni consenteix, ni tremola davant del Mas pel referèdum ni davant d’Europa per l’Eix Mediterrani ni per altres coses més convenients pe a la UE.

I tercer, perquè en el cas de que Espanya consentís aquest duel, les condicions i les preguntes que implicaria serien altament perjudicials per a Catalunya, tan abans del referèndum pactat com per a la lectura dels resultats donat que Espanya sempre enganya i mai compleix.

Més encara aquest duel implicaria 10 o 15 anys més de procés, d’espoliació continuada, gegantina i ofegadora, i finalment encara podria sortir el PP, el PSOE, Ciutadans o el TC i impugnar els resultats. Són tants els esculls que hauria de saltar un Referèndum pactat que el fan totalment negatiu i inviable per a la decisió sobirana dels catalans.

En resum, Sr. Mas retiri aquestes brillants idees i potser que també amb elles es retiri vosté com segurament farà la Sra. Clinton. Vostè ja va fer el que podia: pactar de nit amb el Zapatero, no ssolir el pacte fiscal, inventar la pregunta doble i partida, fer la Consulta del 9N no vinculant des de sempre, enganyar als catalans i sobretot als seus votants amb el “suposat Dret de Decidir dels Catalans” que vosté i altres l’heu transformat interessadament en dret a opinar, i ajornar la independència sine die parlant ja ara amb tota la cara de les municipals del 2019.

Si de veritat els catalans volem la independència deixem-nos d’esperar en Convergència, Esquerra i Cup que només van allargant “la marrana” i anem tots junts amb un sol capadavanter i amb un sol objectiu: Declarar la Independència i com diu el Sr. Ibarretxe “unilateralment”!

Després del cas Kosovo i segons la resolució del tribunal Internacional de la Haia, això té un sol nom “DUI” i és legal internacional i legítim català.

Prego a l’ANC, a l’AMI i a tots els altres partits que es deixin de subterfugis i altres noms i sigles enganyoses, com ho eren el DIP i la RUI i que vagin per feina abans no perdem la majoria absoluta de 72 escons, 4 més dels que calen en el cas català per fer una DUI homologable a la de cas Kosovo.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit polític de Jordi Fornas -ex batlle de Gallifa-. Membre de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM.

SR. MAS: Primer la DUI (No busqui altres alternatives a un carreró sense sortida) ni tovalloles ni enganys!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!