BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

16 de novembre de 2016
0 comentaris

Quan molts se sumin i segueixin l’exemple d’aquests pioners de la desobediència l’enemic no tindrà prou presons. Estiguem apunt.

Espot rient

Ens acusen i ataquen no pas per la democràcia que practiquem sinó que ho fan perquè ja hem començat a ser conseqüents i responsables defensors de la Independència de la Nació Catalana.
Que ho diguin ells -aquests pioners- i també diguem-ho nosaltres, tu i jo:
Jo sóc culpable de fer el que crec que haig de fer,
sóc culpable de fer tot el possible per a INDEPENDITZAR CATALUNYA !!!
Quan molts se sumin i segueixin l’exemple d’aquests pioners de la desobediència, de l’atac, de la fermesa, els enemics no tindran prou presons i nosaltres imparables…  precipitarem la Independència.
Preparem-nos! estiguem apunt.
Per què critiquem (critiquen alguns) als pioners d’aquesta ruptura? Sembla que s’hagi posat de moda. Ben al revés, quan molts se sumin i segueixin l’exemple d’aquests pioners de la desobediència, esdevindrem Poble Organitzat, esdevindrem nació veritable i valenta i no pas individus aïllats i dèbils -homus autonomicus-, tal com ens explicava Xirinacs, aleshores l’enemic ja no tindrà prou presons ni podrà exercir prou fetxigues sobre nosaltres i havent superat la seva altivesa tombarem l’estaca i assolirem la plena llibertat nacional.

0 - 11s2016

Sense trencament no hi haurà independència. Per què critiquem, doncs, als pioners d’aquesta ruptura? La Presidenta del Parlament, l’alcaldessa de Berga, els regidors, els diputats, l’ex President de la Generalitat de Catalunya, Consellers que ja ha començat a trencar i desobeir per fidelitat a la sobirania del nostre Poble.
Salvador Molins Escudé, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana” de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa, Soci de l’ANC, Soci de l’ÒMNIUM.

10426080_880147815368036_1519353385737757046_n

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!