BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

16 d'abril de 2016
0 comentaris

La Força del Poble “sense por” marcarà el PUNT i FINAL del Procés de Recuperació de la nostra Independència.

sense por1 PRECIPITEM_6

Pel bé de Catalunya i la recuperació de la Independència, qui es planti davant l’estat invasor, en el que es planti, que no reculi!11s2016

Els Presidents de l’ANC i de l’ÒMNIUM donen exemple sense por!

Ahir, a Berga, vaig escoltar Jordi Sánchez i em va agradar! 

 

11s2016

11s2016

Notícia Vilaweb: Un miler de persones dóna suport al regidor investigat per l’Audiència espanyola en una manifestació a Vic

Els presidents de l’ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, també han participat en la manifestació

Manifestació en suport al regidor Joan ComaManifestació en suport al regidor Joan Coma

Un miler de persones s’ha manifestat a Vic per donar suport al regidor de Capgirem Vic, Joan Coma, investigat per l’Audiència espanyola per un delicte de sedició per unes declaracions al ple en defensa de la resolució rupturista del 9-N.

La manifestació, convocada pel Moviment 30/03 amb el lema ‘Per les llibertats, ni un pas enrere! Contra l’ofensiva antidemocràtica del govern espanyol’, ha comptat amb la presència del president de l’ANC, Jordi Sànchez, i del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. La marxa també ha comptat amb el suport de centenars d’adhesions, més d’un centenar d’entitats i més de 600 persones a títol individual.

En l’àmbit nacional també s’hi han adherit l’AMI, la CUP i Procés Constituent i en l’àmbit comarcal la convocatòria ha tingut un ampli suport polític i social amb la participació de la CUP, ERC, CDC, Demòcrates, Podem i la PAH. Els deu diputats de la CUP, Marta Rovira, Joan Tardà, David Fernández, Arcadi Oliveres, Teresa Forcades i les batllesses de Vic i Badalona també s’hi han sumat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!