BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

12 de setembre de 2014
0 comentaris

Deux est machina «απó μηχανῆς θεóς», l’obediècia deguda al teu propi Poble i ésser conseqüent amb la nostra sobirania.

23012013Marcador_bona1_mitja

Imatge: Marcador de la votació al Parlament de Catalunya de la Declaració de Sobirania del Poble Català

Quan era petit em deien i es deia “Déu té una maça que pica i no amenaça”.

Els grans enemics de la nostra independència, el primer, la manca de convenciment en el que fem i en el que decidim.

El segon enemic de la nostra independència és la mateixa espanya, la que té la maça o més ben dit, la que té les múltiples maces que pensa fer servir contra el nostre gest ineludible de trencar la seva sobirania imposada sobre nosaltres abans a sang i foc i ara a cop de lleis fetes a mida per a mantenir-nos subjugats, la seva estructura estatal és per a nosaltres un presó enreixada amb una espessa malla fet de lleis i decrets del que en diuen estat de dret.

Espanya diu tenir ja tots els ganivets i cadenes ben polits i esmolats esperant la terrible nit dels “ganivets punxants”, nit de foscor  en que anul·laran l’autonomia que dia a dia ja van desmuntant i en la que de sobte, com la mort que ve silenciosa i traïdora, ens sorprendrà i, si no ens hem preparat des d’ara mateix, ens trobarà despistats i atemorits, i ens deixarà amb les mans buides.

Què tenim nosaltres per trencar amb aquesta nació espanyola impresentable i els seus “españoles con mando”?  què tenim que talli més que l’acer de la malla que pretenen seguir imosant-nos, que sigui més potent que la camisa de força amb que escanyen i paralitzen des de fa 300 anys tota la Nació Catalana?

Jo crec que només tenim una cosa prou potent per alliberar-nos, i crec que no depèn d’ells, només depèn de nosaltres, i em refereixo al convenciment que la sobirania que vàrem, declarar al Parlament és nostra per legitimitat democràtica i en estricte compliment del primer dret de tots els pobles, governar-se a si mateix.

Ens cal alimentar des d’ara mateix la força i la veritat d’aquest convenciment.

Si som sobirans, siguem-ne conseqüents. Fem tot el que calgui per, trencant la sobirania que ens és imposada per edificar la nostra sobirania de la qual emanarà la nostra legalitat.

Obeïm Catalunya i engeguem d’una vegada aquest malèfic estat espanyol, que ens és estranger a fer punyetes.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!