BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

17 de maig de 2006
Sense categoria
0 comentaris

Objectiu: Revocar l’Estatut i proclamar la Independència Catalana!

En la fotografia de l’esquerra podem veure-hi el Poble de Catalunya el 18 de febrer de 2006 a Barcelona manifestant-se i anunciant que vol marxar de l’estat Espanyol; dient també que "L’autonomia que ens cal és la de Portugal!". Tot un poble, el Poble Català representat per manifestatnts de les Illes, del País Valencià, del Principat, de la Catalunya Nord, de la Franja de Ponent, d’Andorra, de l’Alguer, del Carxe, va sortir al carrer per dir que l’estat Espanyol "NO ÉS VIABLE" perquè no pot o més ben dit no vol defensar correctament la Nació Catalana; deien "Som una Nació! i tenim Dret de Decidir" però Espanya sempre ens diu "no", de mil maneres distintes ens diu "no": No al reconeixement noble i veritable de que som una Nació que va desde Fraga a Maó i des de Salses a Guardamar!, no als propis recursos, no als blindatges necessaris perquè les transferències siguin autèntiques i veritables, no a l’autonomia que sols volen que sigui de fireta, no a la Unesco, no als aeroports i ports, no a la comunicació ferroviària entre Païs Valencià, Barcelona i Perpinyà, … mil nos interminables! Ells, Espanya, no sap fer res més que dir que no, no sap fer res més que trepitjar-nos, que humiliar-nos, que espoliar-nos, que odiar-nos, que subjugar-nos …!

I els mesells polítics nostres col·laboracionistes amb aquest règim de "nos", d’inutilitats i de mentides, temen, s’enganyen i enganyen en la vergonya de ells dir "No" a aquest estatut esclau que ens vol hipotecar amb nos de tota mena i amb més -encara més- espoli cultural, espiritual i material, per vàries dècades! I gosen parlar de "Patriotisme"! Patriotisme de què senyors meus? Positivisme de què senyors meus? És pot ser positiu dins un mar infinit de "nos"? No tenim un país, senyors meus! sols tenim una trista colònia que vostès amb el seu mesellisme i gran miopia ajuden a explotar en favor de la que deu ser la seva estimada "madre pátria" dic això perquè des de fa mil·lenis hom diu: "Per les seves obres els coneixereu!"

——————————————–

L’article que segueix ha sigut extret de la web de Catalunya Acció on un conjunt d’articles de diversa gent de Catalunya Acció configura el pal de paller de tot un pensament independentista definit, desacomplexat, valent i determinat a fer avançar el nostre País cap al 2014.

——————————————-

Títol:  "Revocar l’Estatut de Catalunya"
26/juny/2005

No és per anar en contra dels partits encaixistes que s’ha de revocar tot Estatut esclavitzador per a Catalunya. Sinó per a alliberar-nos d’aquesta trampa encaixadora que tanta por i esbufecs provoca als ministeris madrilenys. Tot plegat per a espantar-nos i així no haver de deixar la mamella de l’immens negoci hispànic. Mantenir-nos encaixats una mica més i per més temps a aquest gran mugró que ens escola és la finalitat primera de tot Estatut que no sigui la nostra pròpia Constitució.

Els principals partits encaixistes, són, avui, CiU i ERC. I dic això perquè en són els més responsables, els que poden i haurien de tenir clar el passat i el futur del nostre poble, els que haurien de donar exemple i testimoni de com ens volem alliberar. Els altres partits, a més d’encaixistes són sucursalistes. ICV podria lliurar-se d’aquest doble adjectiu, però el seu posicionament al Parlament de l’Estat quan es va votar el Pla Ibarretxe va trencar tots els esquemes al fer entendre que el seu suport tradicional al dret a l’autodeterminació era tan sols un posicionament estètic. A la pràctica un engany.

Revocar l’Estatut del 1979 i revocar el que properament pugui sortir del Parlament Català és també una necessitat per al Poble Català. Aquest estatut, aquests estatuts, són una simple llei orgànica espanyola, franquista i borbònica, cosa actualment i a la pràctica ben igual, tan com l’hereu d’en Franco, preparat, previst i posat pel mateix "Caudillo", és el monarca borbó que actualment interpreta la garantia constitucional, farsa democràtica, d’aquest estat forat negre anomenat Espanya.

Des de Madrid, des del PSOE, des del mateix Tripartit ens arriben un cúmul de consideracions que ens fan pensar en discussions, influències i pressions, amb uns tics ben manifestos més propis dels ocupants d’una cova de lladres i del fidels servents de l’amo de torn que no pas de qui veritablement vol apujar el llistó de llibertat i maduresa del seu poble.

Tanta marrada per arribar a un destí tan senzill de definir i tan proper?
No és la línia recta la distància més curta?
Tant Estatut, articles i subarticles, per sotmetre’ns de nou a les arbitrarietats de Madrid?

Tantes ganes teniu, partits encaixistes, de ficar-vos i ficar-nos, una i una altra vegada, dins d’aquest estat actual? Estat taüt per al poble català. Taüt fosc i infinit, taüt sense llum i esperança. Taüt ofegador, xafagós i humit. Taüt corcat i teranyinós … forat negre infinit!

Per què tantes marrades?
Ben al contrari, en una humil i senzilla declaració, decretem una Catalunya lliure i plena!
Decretem una Catalunya respectada i reconeguda! Respecuosa i reconeixedora.
Decretem una Catalunya que amb el seny que li és propi es governi a sí mateixa sense intromissions alienes.
Decretem una Catalunya solidària. Solidària amb els necessitats no pas amb els pinxos, aprofitats i mandrosos!
Decretem una Catalunya que administri amb seny tots els seus recursos i es preocupi de veritat de les necessitats de la seva gent i dels seus projectes.
Decretem una Catalunya responsable i lleial amb els seus veritables aliats, amb tots aquells països que li facin costat en la seva llibertat i en la seva plenitud com a Poble.

La gent que ens anem fent nostre l’esperit de "Catalunya Acció" ens hem compromés a una tasca ben definida: abandonar idees meselles, revocar l’Estatut i proclamar la independència catalana. En això posarem totes les nostres energies!

Salvador Molins i Escudé, 52 anys
Berga (Berguedà)
President del BIC (Berguedans per la Independència de Catalunya) i Conseller de Catalunya Acció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!