BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

17 d'abril de 2006
Sense categoria
0 comentaris

(212) Els drets del Poble Català:

Els nostres drets són inalienables! Els drets legítims ningú te’ls dóna ni ningú te’ls pren, els tens i prou! La dignitat i la naturalesa d’un Poble, així com la dignitat i la naturalesa d’un home, els fan subjectes d’uns drets i uns deures que els són inalienables. Ningú li pot dir a cap home ni a cap Poble que no tenen dert de ser!

Els Catalans al llarg de segles hem après en la nostra pròpia carn el que és estar empresonats per una altre poble. Els Catalans hem patit ja prou els nostres pecats històrics i clamem amb veu forta que se’ns respecti a tot el món! Per atzars de la història no tenim altres forces que les de l’anhel i la raó! Però no callarem i reivindicarem amb força la nostra llibertat!

DRETS del POBLE CATALÀ

1r

Catalunya té dret a la Independència i a exercir la seva plena sobirania.

2n

Catalunya té dret a la seva unitat i integritat territorial.

3r

Catalunya té dret a defensar la seva llengua i cultura.

4t

Catalunya té dret al respecte ple de la seva llengua, de les seves lleis i dels seus costums, per part de tots els nouvinguts, siguin immigrants, turistes o treballadors.

Catalunya té dret a administrar els seus recursos i a decidir amb qui vol negociar.

Catalunya té dret a què se li respectin les seves riqueses naturals, ecològiques i humanes.

Catalunya té dret a dictar les lleis, reglaments i normatives pel seu correcte funcionament, respectant els drets humans i les minories.

Catalunya té dret a organitzar la seva pròpia diplomàcia, la seva defensa civil, els seus cossos de policia i el seu exèrcit per a la defensa d’aquests drets en cas de que li siguin conculcats. Així com també té dret a escollir decidir les seves aliances internacionals.

Catalunya té dret a preservar la seva Independència i a mantenir sempre el seu dret inalienable a l’autodeterminació encara que temporalment pugui associar-se, federar-se o confederar-se amb qualsevol altre estat o regió política per a propi ajut o per a benefici mutu. En cas d’arribar a aquest punt les lleis compartides han de respectar els esmentats drets de Catalunya i la paritat electoral final necessària i correccions convenients d’asimetria per tal de què un estat no quedi en cap cas ni en cap llei sotmés a l’altre.

10è

Catalunya té el dret i també té el deure de promoure el bé, la justícia i la democràcia per a tots, d’assegurar la representativitat directa de pobles i comarques, i el compliment dels drets individuals i de les nacions.

——————————————————————————–

(Relació de drets extreta del tríptic «Tres efemèrides Catalanes» El·laborat per l’Associació Som 10 Milions»)

Tot el que ens acosta a Espanya ens allunya de l’assoliment d’un estat propi, única garantia de respecte pels nostres drets. Per tant els Independentistes hem de passar de l’estatut, hem de combatre’l a camp obert! Hem de dedicar tots els nostres esforços a preparar i publicitar la nostra pròpia Constitució. Desgranar tots els drets del nostre Poble que tota constitució que es preui ha de defensar i protegir.

Reneguem dels col.laboracionistes amb els nostres carcellers! L’Estatut és el joc perdut dels encaixistes. Ells, els partits catalans actuals juguen a perdre. Sinó us ho creieu mireu-ne els resultats. «No és això, companys, no és això! Perquè van lluitar els nostres avantpassats … els nostres pares!» Sou els eterns «retardataris de la pàtria».

L’esclau o el maltractat arriba a creure’s que sol no val per a res, que no es mereix res, que no és res, que no sap fer res… Que sol no podria, que sol no en sabria … Que ho faria malament! I qua li dius que s’alliberi llavors et surt amb que no el deixaran! Està clar que per pròpia voluntat no el deixaran però ell, l’esclau o el maltractat ha de prendre una determinació fins que imposi la seva llibertat i els seus drets inalienables. Sembla que no pot ser però sí que és: també és una qüestió d’energia i voluntat!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!