BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

17 d'abril de 2006
Sense categoria
0 comentaris

(211) Independentistes, on sou? Sortiu de l’armari! (Missiva 682)

Independentistes, on sou?

En realitat en la brega política parlamentària, avui a Catalunya, no hi ha independentisme.

No sé si era en Prodi o no, podia haver-ho estat… tan se val, però fa uns anys un destacat membre del poder italià va confessar ser un home nacionalista dels sans, dels que no estant malalts, dels que no menteixen dient que no ho són, dels que no són imperialistes ni possessius egoistes, un home partidari de l’Europa dels Pobles lliures! Però, ai las!, només ho va confessar quan ja era fora del poder, des de la intimitat, quan la seva determinació si hi hagués sigut ja no seria efectiva. Va fer veure que sortia de l’armari, de l’armari on tants per multitud d’apectes psicològics o socials o estratègics s’hi amaguen. Si era en Prodi, que no n’estic gens segur, ja ho veieu … a fer el joc dels grans estats no pas el dels pobles lliures!

En Jordi Pujol és considerat un gran estadista per a Europa, per a França i per a Espanya! però per a Catalunya … siguem clars, és un vulgar regionalista!

ERC, ara esquerra, va heretar de n’Àngel Colom la definició d’independentista i ara els d’Esquerra en aquest sentit viuen de renda, de la renda del seu oncle "l’Àngel Colom". Avui, Esquerra, no en té res d’independentista: només el "Bla, bla, bla…!" Esquerra ha fet la seva decisió i la té ben presa: 23 anys si cal per fer una gran esquerra catalana: regionalisme i encaixisme pur! esquerres … república??? … federalisme espanyol … estadis intermedis indefinits … però no independència!

Els independentistes en som els culpables d’aquest desori, perquè som dèbils i estem amagats dins dels armaris de Ciu i d’ERC, de PSC i d’ICV. Punyetes d’armaris! Tan foscos per dins, tan que ja ens recorden el taüt hispànic on volen fotre’ns els mesells líders d’aquest joc estatutari.

La culpa és nostra "independentistes"! per rucs, covards i mesells! Potser té bona raó en Sellarés i els bascos quan ens retreuen i repeteixen que mai arrisquem prou!

Salvador Molins (Conseller de Catalunya Acció)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!