BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

13 d'abril de 2006
Sense categoria
1 comentari

(206) “No en el nostre nom” a l’encaixisme, … (Missiva 680)

"Sí en el nostre nom! a la independència" A la maduresa i la llibertat d’un Poble. Lluny de l’envejosa i aprofitada Espanya. Catalunya Acció ja ha traçat el nord de la seva política: TRENCAR AMB ESPANYA i amb tots els que li fan costat, políticament està clar, i econòmicament si cal!

Ahir parlant de l’article d’en Vallory em vaig descuidar, per desconeixement, de dir que s’emmarcava dins d’una petita "campanya" o millor WEB anomenada "No en el nostre nom", cliqueu a: http://www.vilaweb.cat/www/especials/especial?id=1816811. i sobretot cliqueu a: http://www.noenelnostrenom.net/ per veure-ho i adherir-vos-hi. En el moment que m´hi vull adherir personalment, ja són 4168 adherits.

Us imagineu 4168 membres més d’un col·lectiu com és "Catalunya Acció" www.catalunyaaccio.org que no vol fer fallida en tres mesos com va fer en dos anys i escaig la famosa web del www.desequilibri.org ; bé, dir fallida és exagerar l’espressió perquè se’n vegi l’efecte, en realitat els seus promotors la van clausurar perquè van dir que ja havia acomplert la seva finalitat http://www.questionem.com/node/view/427 ; però l’espoli segueix, el desequilibri segueix i si continuem com fins ara i no som rigorosos d’aquí a 30 anys estarem igual. Són campanyes puntuals … d’acord!, però ens hem passat 30 anys fent campanyes puntuals que fraccionades no ens han portat enlloc que no fos anar donant voltes al mateix roc! Així estem ara!

Gent que us heu sumat a “No en el nostre nom” sumeu-vos a Catalunya Acció, només hi ha una condició: L’aportació inicial d’un mínim de 50 euros al "Fons per la Independència" http://www.catalunyaaccio.org/general/FonsIndependencia.doc  i l’aportació mensual d’un mínim de 10 euros cada més al mateix fons. Un projecte per assolir un poble amo del seu futur s’ho val! No us ho sembla?

Diem aportació perquè no és ni un pagament ni una donació sinó aportar diners per assolir la Independència amb una actuació rigorosa i gens hipotecada per ningú. Vareu llegir a la premsa fa uns dies les hipoteques que deuen els partits a l’inefable Sr. Fornesa de “La Caixa”? Amb hipoteques no es pot anar enlloc. Si els Jueus van fer-ho també ho podem fer nosaltres els catalans!

  1. No sé quan els catalans començarem a donar-nos-en compte d’aquest càncer sociata que assola el nostre país des de 1978.
    Tota aquesta crosta progre que ha tingut la simpatia de molts catalans pel sol fet d’anar contra el franquisme.
    Quan tota la púrria sociata es posa a parlar d’antifranquisme, em posen dels nervis, sencillament perquè hi ha molta gent que se’ls creu.
    Anem molt en compte aquesta gent pot aconseguir el que Franco i Aznar no van aconseguir, i ho poden fer sencillament perquè són simpatics, somriuen, i a molts catalans babaus els hji cauen bé.
    Estic fins als collons de ls superioritat moral dels esquerranosos.
    Anem en compte catalans.
    Visca Catalunya lliure

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!