BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

12 d'abril de 2006
Sense categoria
0 comentaris

(205) Descobrim l’impossibilitisme !

No fotem el burro! Hem de ser guarans que tibem amb força!

Dels espanyols i de les seves institucions no en podem esperar res que no siguin preses de pèl i ofenses. La millor resposta a l’ altivesa d’en Guerra i a les trampes de l’estat espanyol és transformar la nostra frustració i desànim a través d’una acció construtiva en un projecte de futur: La lluita i treball decidits per l’assoliment d’un estat català propi. Deixem-nos de queixes inútils i estèrils i sumem-nos a qui té un projecte d’esperança i plenitud pel nostre Poble: Catalunya Acció.

Necessitem el vostre suport, la vostra acció i la vostra aportació al Fons per la Independència. Cap altra cosa ens serà útil si no volem caure en el pou de desesper que construeixen els "Impossibilistes". Nou concepte d’encunyació ben recent: llegiu l’article d’ahir de Vilaweb «Quatre raons pel «No» a l’estatut» de n’Eduard Vallory, cliqueu sobre el següent enllaç:

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=1841994

La seva opinió, la de n’Eduard Vallory sobre l’estatut, pot ser interessant però el que és imprescindible és tenir ben present que molts de bona fe ens havíem equivocat parlant de possibilismes, de possibilismes no n’hi ha, sols hi ha un pervers “impossibilitisme” que s’ha instal·lat en la ment i l’esperit de molts i que ens atenalla des de fa centúries, i posa en perill el nostre futur.

Si voleu detectar un impossibilista -en el fons l’empremta de l’esclau ajupit i vençut- escolteu amb atenció una de les següents poc brillants frases: “no podrem” “no ens deixaran” i sobretot la que està més de moda: “Havíem fet unes expectatives massa agosarades”

Algú es pot creure que tothom tingui expectatives positives i agosarades menys nosaltres?

Reaccioneu d’una punyetera vegada, deixeu-vos de pamplines i feu forta Catalunya Acció! 

Salvador Molins (Conseller de Catalunya Acció)          

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!