BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

7 de març de 2006
Sense categoria
0 comentaris

Avui, traïdors per niciesa: «Trahit e mort es aquest regne»!

El preu de l’esclavatge !

Aquest és el gran pacte d’en Pujol i en Mas amb el consentiment de tota la gent de Ciu: L’esclavatge que volen dissimular amb l’excusa de grans acords, la bicoca vaja!? Mentiders, més que mentiders! Venuts, més que venuts! Polítics de curta volada … no podien fer més pel seu Poble? això no s’ho creu ningú!. Vegin el deshonor i la penúria del que ara els ressenyo!

Aquesta és la niciesa d’ERC i la visió curta de mires de tots els negociadors catalans!

——

 "Catalunya no tindrà veu pròpia a la Unesco.

CiU i ICV han acceptat a la ponència de l’Estatut una esmena transaccional del PSOE en què impossibilita que Catalunya tingui veu pròpia a la UNESCO, tal i com reclamava l’Estatut del 30 de setembre, només ERC s’hi ha oposat. D’aquesta manera, Catalunya podrà participar en algunes sessions de l’organització de Nacions Unides però dins de la delegació espanyola. La comissió constitucional del Congrés també ha votat en contra que Catalunya sigui circumscripció única a les eleccions europees, una vella reivindicació de la majoria de partits catalans." (Font meva:LOSTER)

————–

Patètic!  Rebin els títol de traïdors a la pàtria catalana! Gràcies pel seu favor!

Així ho ressenyà l’escriptor Joan Vallès i Pujals el 1929, en el llibre «Hostes vingueren…» plana 193 on escrigué el següent: "acomplint aquella frase del Duc de Gandia , després del setge de Balaguer, el 5 de novembre de 1413, quan veient com obrava el Rei entronitzat a Casp exclamà: «Trahit e mort es aquest regne»."

Salvador Molins i Escudé (7-3-2006) Berga (PPCC)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!