BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

7 de març de 2006
Sense categoria
2 comentaris

Els medis informatius catalans tapen les vergonyes dels encaixistes!

Catalunya Acció destaparà la mentida encoberta!

El Triangle, òrgan socialista camuflat d’antisistema, menteix interessadament o cau en la catalaníssima cerimònia de la confusió i el propi auto engany amb efectes d’engany i auto engany a tercers -els seus lectors, catalans i per aquest mateix motiu gent de bona fe-.

Sí, El Triangle amb un títol sensacionalista en la seva coberta del núm. 769 del 6 de març d’enguany, menteix. Diu, el Triangle, que el PP obre una nova sucursal a Catalunya, quan si t’ho mires bé és el PSOE qui obra aquesta sucursal. Per aclarir aquesta qüestió de sentit comú i de coneixent d’en Boadella i els seus Boys, us recordo que a l’interior del setmanari, a la plana 6, s’exposa reiteradament que és el PSC el principal patidor d’aquesta nova formació amb suspecte nom de "Ciutadans pel canvi" nom que per no ser ni és imaginatiu. A dins, doncs, no s’enganya però a la portada sí que s’enganya; algú pot dir que és per fer entendre allò tan dit i sabut que «no hi ha res que s’assembli més a un Espanyol de dretes que un Espanyol d’esquerres» llàstima que d’aquesta tan sabuda dita ERC no en faci cas i hagi actuat amb una inconsciència monumental situant el mateix Cavall de Troia al balcó de la Plaça de Sant Jaume. Així ens està quedant aquest estatutet!

Parlant de Cavalls de Troia, la cosa no s’acaba aquí. Diu el mateix article que us comento: «Hi ha pocs precedents d’un grup de suposats intel·lectuals marginats en un país que tinguin un suport mediàtic com el del nou partit Ciutadans de Catalunya. L’organització que promouen Boadella i altres ha ocupat programes de ràdio i de TV i pàgines dels diaris de forma generosa.» Doncs bé, si en Boadella i els seus "Boys" reben un suport mediàtic sense precedents és perquè a algú li interessen aquests papus. A quí? -Doncs per Catalunya Acció està molt clar! En Boadella interessa a la nostra incompetent i venuda classe política -venuda a Espanya, a l’Espanya que insulta, a l’Espanya que ataca les nostres coses i controla i direcciona amb impunitat tots els nostres recursos-. Aquests papus interessen a tots els partits encaixistes, tots, camuflats i mentiders!-, ras i curt interessa a CIU, a ERC, al PSC i a ICV, tal vegada només se’n deu salvar el PP -curiós, el que teòricament i segons el Triangle obra la sucursal i del que ja en sabem el peu que calça, i per tant que aquest naturalment en això no ens enganya-. Per què els interesa a en Pujol-Mas, a en Carod com a representant d’ERC, a en Saura i a en Maragall i els seus "boys" Montillians, Icetas, De Madres, etc. Per què els interessen tant a tots aquests papus de la colla d’en Boadella? Podríem haver-li preguntat a en Saura el dia i a l’hora de la Mani del 18F, en el que mentre cents de mils de catalans es manifestaven en defensa de la seva pròpia sobirania, ell amb la seva esposa es dedicaven a compres de «luxe» pels barris de més prestigi comercial i econòmic de la ciutat de Barcelona capital de la Colònia Catalana?

Però no! no crec que en Saura fos capaç de respondre el que jo intento comprendre i sentir, a ell tant li fot!

El cert és que la nostra classe política necessita Srs. com en Boadella per tapar-se les seves vergonyes, i fan mans i mànigues per fer-lo sortir a tots els medis de comunicació. L’independentisme que vol un Poble lliure i valent és amagat mentre els Lerrouxistes i els enemics de Catalunya de dreta o d’esquerra, tan se val en el seu efecte però no en el seu orígen i en els seus efectes que s’intenten camuflar i distorsionar, són portats sense vergonya als programes de més interès i atenció pels Catalans, programes de ràdio i televisió representats d’alguna manera pels seus periodistes punters: En Bassas, en Cuní, na Mònica Terribas i un llarg etcètera. També surten amb profusió, aquests tapa bruts, en els medis escrits, La Vanguardia, el Periòdico, l’Avui, El Temps, el Triangle, El Regió 7, el Punt … i un llarg etcètera.

Des de Catalunya Acció us dic: Catalans i catalanes d’esquerres o dretes no us deixeu enganyar. Catalunya s’empobreix material i espiritualment mentre els poders colonials actuals s’omplen les butxaques emparats per papus com en Boadella i tots els que d’una manera o altra el publiciten i l’aprofiten per a protegir els seus interessos i tapar les seves vergonyes.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció. Berga, PPCC (7-3-6)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!