BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

22 de febrer de 2006
Sense categoria
2 comentaris

Motius i premonicions: Sobretot, determinació!

Tres motius de reflexió davant la manifestació del 18-F’06 i davant de tota manifestació que pretengui fer sortir el nostre Poble al carrer:

1r – Tota manifestació amb un lema indefinit, a la curta i a la llarga, és manipulada, apropiada i esbiaixada en contra dels seus objectius inicials per tots aquells que enlloc de pensar en el Poble sols pensen en els seus interessos de partit i que fins i tot treballen per interessos nacionals aliens.

2n – Una manifestació no és un fet aïllat, ha d’ésser part un procés estructurat cap a un fi concret i materialitzable, dins d’una estratègia ben pensada.

3r – S’ha de tenir ben clar qui l’administrarà l’endemà i com ho farà.

No pots moure 700.000 persones d’un Poble ferit i humiliat sense saber on vas i com hi vas!

4rt – «Tenim el dret a decidir!» Molt bé! Però de moment resulta que els nostres representants, els que haurien de decidir -sembla que en nom del poble- què fan?

a – En Carod vol reformar la Constitució del nostre estat enemic, enlloc de preparar la nostra Constitució. Hi ha la mateixa feina i dificultat a fer una cosa o l’altre.

b – N’Herrera vol fer una altra mani -com si fos anar a comprar pipes- per anar contra un partit de l’Estat que ens és carceller, o sigui més de més … arreglar la PUnyeTerA «españa»! Quan no vol recuperar el Valle de los Caídos del soci i amic del Hitler, més podrida «españa»

c – En Mas ens vol donar pel sac «por tiempos» com a la mili, després de vendre’s Catalunya confonent el que Ciu pretén que sigui una «magnífica?» jugada política. En realitat i en el fons, perversa jugada per recuperar la cartera i els escons de CIU amb la vergonyosa excusa de posar ordre a l’extraordinari desori de l’estat espanyol o sigui posar el seny de l’oasi català que diuen tan ha espatllat ERC dins la política espanyola, i tot per tal que l’estat i tots el que amb ell col·laboren puguin seguir robant-nos 52 milions d’euros diaris a tota la Nació Catalana, robant-nos la llengua, robant-nos la dignitat i la identitat, i tot «por tiempos»! Gràcies Ciu! Burros! més que burros! Que no ho veieu! Burros!!!

d – En Maragall no se n’amaga pas de que no pot respirar sense Espanya. Ja podeu imaginar com utilitzarà i a favor de qui aquest «dret a decidir».

Ara, als poders mediàtic i econòmic tant els fa que mani l’un com l’altre ja que veuen els seus interessos igual de protegits i com sempre en contra i per sobre de Catalunya i la seva gent.

e – Un altre dia us parlaré més d’en Maragall i una mica d’en Piquè. Quan passa pel meu cap el que fa més olor d’Espanya, jo ja em tapo el nas!

 

——————————————————————————————-

I segueixen tres opinions gens desconnexes a tall de profecia:

Isabel-Clara Simó

"després de l’exitant experiència del dissabte … Vull dir, esclar, que siguem coherents: que ara busquem el camí més curt i menys traumàtic cap a la independència.» (Avui, 22-02-06)

Hèctor Lòpez Bofill

«És molt probable, doncs, que la propera convocatòria electoral que alguns tenien tanta pressa per forçar remati el que la manifestació ha iniciat: sigui per concedir a Esquerra quaranta diputats, sigui per forçar un nou moviment polític que defensi amb tota la determinació la voluntat sobirana d’una nació reconciliada amb les seves ambicions.» (Avui, 21-02-06)

Francesc Orteu

«¿No es veu el dolor que causa el rebuig a la proposta del Parlament? ¿És tot una qüestió tàctica? Qui entengui, comparteixi i doni forma constructiva a aquest sentiment serà el dipositari d’una força considerable, una força pacífica però ferma que un dia ha de trobar la manera de ser respectada.» (Avui, 3-02-06, última)


  1. O sigui que era veritat: que som molts més dels quen han volgut fer creure. Ara serem imparables. No cal negociar res més. Junts cap a la Independència. S’acosta el dia "i"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!