BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

21 de febrer de 2006
Sense categoria
0 comentaris

La follia d’Iniciativa

A la pancarta que us adjunto podeu veure-hi les estelades de dues de les columnes que caminen cap a la Independència el 2014. Tots som necessaris en aquesta moguda, tots els colors de la senyera, àdhuc els terços estrangers com els que porten la tercera bandera, el terç de Sardenya. Tots ells en defensa de la garantia de tota democràcia: El dret d’Autodeterminació definit per primera vegada l’any 1914 per l’insigne president dels Estats Units d’Amèrica en Woodrow Wilson del que sempre ens parla amb gran respecte i admiració n’Alfons Quintà.

——————————————————————

La follia d’Iniciativa:

De què va ICV? que s’ho facin mirar! Sempre predicant per l’autoderminació, però recoi!… no s’ho creuen! fan un seguidisme foll de l’espanyolisme més ranci però ben dissimulat!

Després de tant predicar, quan es tractava de votar el Pla Ibarretxe van votar que no! qui et fot!

Ara al Sr. Herrera se li acut fer una manifestació contra el PP!? Bona idea! dit d’una altra manera «España! España! y España!» i «olé!». Fa pocs dies el capsigrany aquest, la família Saura i tots els que els hi riuen les gràcies van proposar readaptar el monument al «Hitler Español» «El valle de los Caidos» l’excels «Generalísimo Francisco Franco Bahamonde», executor de tants Catalans al Camp de la Bota fins entrats els anys 50, el protector celestial del monarca borbó també franquista per no haver renunciat mai al seu jurament a los «Principios del Movimiento»

Visca ICV! Óle la madre que los parió: «España! España! i España!»

Nota final: Que els hi sembla, senyors d’ICV, si enlloc de tanta «España» pensen una mica en Catalunya com al proper estat sobirà Europeu? Van veure la pancarta de Catalunya Acció «Catalonia the next state in Europe»? la van veure? … ni que fós des del sofà de la seva segona o tercera residència?

Salvador Molins (Conseller de Catalunya Acció) Berga, Països Catalans.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!