BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

20 de febrer de 2006
Sense categoria
0 comentaris

On era Catalunya Acció? -On hi havia la seva pancarta!

On era Catalunya Acció? -On hi havia la seva pancarta!

Quina pancarta? -Mireu aquesta foto adjunta extreta del Diari "El Punt": "Catalonia the next state of Europe" "Catalunya el proper estat d’Europa"

Resposta:

Diu i escriu en Ramon Aytés en el seu Bloc de Vilaweb "La puta i la Ramoneta" parlant de la manifestació: " perquè fan el que poden, i només això ja és d’admirar"

Li responc jo en nom de Catalunya Acció: No és suficient! en fer el que poguem, hem de fer-ho de forma seriosa i rigorosa per tal d’assolir el fi: un estat propi!

Hi han camins que ara mateix podria seguir ERC per exemple i Catalunya Acció ho demostrarà, però la nostra classe política inclosa ERC només veu Espanya i les dificultats que ens hi posa Espanya, només veuen aquesta merdeta d’estatut i el que l’envolta. Ahir Carod parlava de nou de reformar la Constitució Espanyola, no és capaç de reformar l’estatutet que és una mica nostre i vol reformar la "Constitución" que és ben bé d’ells!?

Hauríem de recordar l’afirmació d’algú significat com en Hèctor Lòpez Bofill "Tan esforç cal per a anar cap a un federalisme que a Espanya ningú vol i que ens deixaria igual com estem que per anar cap a una Independència que sí que la volem molts" i sobretot quan has de fer-ho amb el qui és el teu carceller i pitjor enemic!

Salvador Molins (Conseller de Catalunya Acció)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!