BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

30 de gener de 2006
Sense categoria
1 comentari

Tots a la manifestació del dia 11 de febrer: Trencar, trencar, trencar !

Curiós: "Trencar" és el que ens uneix!

El que ens uneix amb La CUP, Candidatura d’Unitat Popular (CUP) dels Països Catalans és molt més que no pas el que pugui separar-nos. Motiu suficient per a adherir-nos al seu manifest a www.autodeterminacio.net i suficient per assistir a la propera manifestació del dissabte, 11 de febrer de 2006 a les 7 de la tarda a la Plaça Universitat de Barcelona.

Les expressions del seu manifest, que més ens uneixen són:

(Parlant dels estatuts català i valencià i de la necessitat d’assolir un estat propi pels PPCC)

1 – «Les propostes de reforma dels Estatuts neguen l’existència del poble dels Països Catalans com a subjecte de drets nacionals i no reconeixen el Dret d’Autodeterminació, amb la qual cosa mai hi podrà haver mecanismes democràtics per a garantir el respecte a la voluntat del poble català.»

2 – «Els nous estatuts ni tan sols no resolen el problema de l’espoli fiscal que escanya econòmicament les administracions públiques catalanes»

3 – «per endegar un veritable Procés Constituent que superi les limitacions del marc jurídico-polític dels Estats capitalistes espanyol i francès…en definitiva, la creació d’un Estat propi.»

Quan assolim trencar amb l’estat Espanyol i així construir un estat propi parlarem del que ens pugui dividir en la governabilitat del nostre país.

Salvador Molins i Escudé President del BIC (Berguedans per la Independència de Catalunya). President de «Som 10 Milions/Mou-te per Catalunya/Consell Nacional Català).

  1. Llegeixo que hi ha una manifestació el dia 11 de febrer, i d’altra banda he llegit que la Plataforma dret a decidir organitza una manifestació també a Barcelona el dia 18 de febrer amb 261 entitats adherides.
    Crec que en aquests moments seria més intel.ligent fer una única manifestació que sumés esforços. A mi m’és igual si és el dia 11 o el 18, però la desunió que han demostrat els polítics catalans a l’hora de negociar l’estatut hauria de servir d’exemple del que NO S’HA DE FER.
    Us demano que les dues manifestacions us poseu d’acord per a fer-ne una de sola amb el major nombre de gent possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!