BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

28 de gener de 2006
Sense categoria
2 comentaris

La pitjor malaltia … (Resposta a l’anterior comentari)

Resposta:

La pitjor malaltia que tenim en aquest moment és la manca d’un estat propi, i és una malatia que si no la curem serà terminal pel nostre Poble.

I la més gran dificultat que tenim per afrontar aquesta malaltia és l’excés d’orgull que ens priva de saber ser humils peons, i no pas, tots, cavalls, alfils, torres, dames i reis.

La gent del BIC hem entès la nostra vocació de destacament, i estem al 100% de les nostres possibilitats al servei del projecte pel 2014. La nostra operativitat és alta i és àgil i creativa. Ara ja estem immersos en l’acció. "Sempre a punt" com deia en Baden Powell.

L’Orquestra de la Independència cada cop té més músics i molts d’ells cent vegades més virtuosos que nosaltres, que som humils peons; peons sí, però, valents, innegociables, determinats i il·lusionats en recuperar el nostre país i la nostra gent.

————————–

Gràcies pel comentari, Salvador Molins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!