BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

25 de gener de 2006
Sense categoria
0 comentaris

Resposta al comentari de l’anterior article d’aquest bloc.

Vostè en la seva apreciació té al meu entendre tota la raó del món. La meva intenció en escriure aquestes coses era sotragar el nostre endormiscament, no ofendre cap entitat de la societat civil catalana, i sobretot fer arribar el missatge que en la cosa pública la força i la dignitat nacionals són totalment necessàries.

Sense la força moral de la determinació absoluta de protegir Catalunya i sense l’exercici del poder del qui l’ostenta per defensar la nostra identitat, allunyant-nos de falsos complexes de cap manera, sols amb el límit del respecte estricte als veritables drets de les persones, no hi tenim res a fer i la nostra tasca de defensa identitària esdevindrà inútil.

Un estat català propi no té altra finalitat més alta i primera que protegir la nostra terra, la nostra llengua, la nostra sobirania i naturalment els nostres recursos materials.

Atentament i agraït, Salvador Molins (Conseller de Catalunya Acció)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!