BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

22 de gener de 2006
Sense categoria
2 comentaris

Tristor infinita !

Tristor infinita! ERC fes-te enrere d’aquest atzucac.

De nou la nostra Nació, Catalunya, perd una nova oportunitat històrica, venuda com a quincalla per uns polítics ineptes i indignes de l’honorabilitat i la intel·ligència que mereix el nostre Poble!

Els nostres polítics colonials estan a punt de perdre una altra ocasió d’aquelles que no passen cada dia! No s’adonen que s’haurien d’enrocar, almenys, en l’estatut que va sortir del parlament català i que Espanya ho hauria d’acceptar. El País Basc fa 23 anys que disfruta del Concert Econòmic i el seu creixement econòmic i social és manifest. D’aquí a pocs mesos, Euskadi, obtindrà davant dels nostres nassos i desconcert total un reconeixement de Nació amb efectes jurídics inclosos que deixarà a tot el món bocabadat. Tristor infinita en veure com perdem el tren altra vegada. Tristor infinita en veure com ens fan servir de torna pels interessos de l’estat, un estat pensat per fotre’ns.

Ara que Ciu ja ha claudicat, només una decisió d’ERC per desfer tot el cabdell que ells mateixos, els d’ERC, han embolicat i retirar l’estatut pot salvar-nos d’aquest greu error per a Catalunya que pagarem amb continuades humiliacions i un espoli galopant que ens ofega. Si no reacciona, la mateixa ERC, serà la primera de caure en les urpes de la bèstia que ha alimentat! ERC va seguir una estratagema que crec ja no pot continuar, ara és l’hora d’aturar-la perquè aquest procés de refer l’estatut ja no dóna més de sí, s’ha arribat a l’atzucac: Nació, Concert i drets nacionals, àdhuc l’autodeterminació sacrificada ja fa mesos estant apunt de ser encallats en una indefinició permanent. Avui, precisament en aquest temps en que ens arriben riuades d’immigrants i estem voltats per la mundialització mediàtica en llengües alienes que amenacen la nostra. Si ERC esperava que Ciu fes de cunya ja deu veure que això no ha estat així. Pel bé de Catalunya, ERC fes-te enrere, una rectificació a temps és signe de dignitat! ERC, pensa-ho, que encara tens la clau,veritat?

Ciu hi ha fet un paper galdós! No em podia imaginar que arribessin a tant. De nou no ens han enganyat, a la pràctica les seves aspiracions acaben a l’avinguda la Castellana de Madrid.

Des d’aquí renuncio públicament al meu carnet de CDC. M`ha costat sortir d’aquest somni. Des d’avui m’allunyaré tant de les sigles de CIU com del mot espanya.

I d’ERC, veient com es mouen els caps d’ERC, no hi tinc cap confiança, en pocs dies ho veurem, tan de bo ens sorprenguessin. Ho dubto! però tan de bo. Pel bé de Catalunya, la Catalunya aimada d’en Francesc Macià i de tants altres!

Salvador Molins i Escudé (22-01-06)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!