BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

21 de gener de 2006
Sense categoria
0 comentaris

SOS Sardanista. Adheriu-vos!. ( Dilluns 9 matí = hora límit !)

SOS Sardanista. Adheriu-vos!. ( Dilluns 9 matí = hora límit !)

"Campanya So de Cobla"

Campanya pel retorn de So de Cobla i millora de la programació sardanista i de cultura popular a les emissores de la CCRTV

(645 Adhesions, divendres 21-01-06, 11 nit)

A Berga, recollida de signatures gràcies a l’esforç i inquientud incansable de na Susanna López Canal

(mostres d’adhesions extretes per Salvador Molins de la Web):

Cliqueu a:   http://www.fed.sardanista.com/

Unes de les adhesions:

 6.- Agrupació Sardanista Costa Brava, Entitat (Catalunya) Aquesta reivindicació ha de servir, no tan sols per a restituir el programa So de Cobla, sinó també per a normalitzar el tractament de la sardana i la cultura popular catalana en general a la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió. Normalitzar vol dir donar-li la presència que es mereix, tant en quantitat com en qualitat de formats i d’horaris. Normalitzar no vol pas dir fer programes de baix pressupost en horaris intempestius. Per què la cartellera teatral barcelonina surt fins i tot a la sopa? Per què sempre surten pels mitjans els mateixos artistes mediàtics quan estrenen una obra o un enregistrament o un llibre? Per què artistes, escriptors i intelectuals en general, excepte la Núria Feliu, també ens menyspreuen ignorant la cultura popular? I els polítics on són? Que no piulen? Deu ser que la sardana només dona vots els 15 dies abans de les eleccions. Molt d’Estatut, però ja veurem en què quedarà i fins on es baixaran els pantalons… Segurament fins als turmells.

 63.- Berengué Seguí, Ascensió (Catalunya) Fa temps que la nostra cultura està tractada sota mínims en els mitjans públics de comunicació. El got estava a punt de vessar i ja ho ha fet. Necessitem respostes. Digueu-nos a qui i fins quan ens hem de queixar. No podem permetre que aixo segueixi aixi. Vosaltres teniu tots els mitjans, nosaltres nomes indignacio. Com que la nostra veu es molt petita, haurem d’anar cridant mes fort i mes fort fins que algu l’escolti. Demanem que la ràdio pública sugui sensible a la veu del poble a qui diu representar.

 116.- Casanova Miranda, Carles (Catalunya) Si no fem difussió de la nostra cultura, com voleu que la gent la conegui? ENDAVANT!! no ens podem permetre perdre una eina tant important per fer conéixer la nostra música i dansa. VISCA CATALUNYA!

297.- LAVIE, Marc (França) Pel retorn del SO DE COBLA, escoltat també fora de Catalunya, i la defensa de la sardana. Si desapareix la sardana de Catalunya Musica : ¿ quina diferencia entre Catalunya Musica i RNE Clasica ?

 

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!