BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

10 de gener de 2006
Sense categoria
0 comentaris

Adhesións a la Campanya: Volem el Concert Econòmic aprobat pel Parlament.

L’amic Ramon Felipó i company de jocs d’infància -erem veïns, a la Plaça de les Fonts de Berga, i jugàvem prop d’aquella estàtua que no acaba mai de treure’s la punxa del peu-, m’ha tramés aquesta sol·licitud d’adhesió a aquesta campanya per exigir el Concert Econòmic que va aprovar el Parlament Català amb un 89% dels vots.

Cliqueu sobre aquest link i s’us obrirà un menú per adherir-vos-hi.

http://www.catalanspelconcert.org/

i tal com ell m’ho ha dit a mi, jo us ho dic a cada un de vosaltres:  "fes-ho còrrer"!

Salvador Molins i Escudé

ADHESIÓ MEVA I ADHESIÓ DE LES ASSOCIACIONS QUE PRESIDEIXO:

El Concert Econòmic és imprescindible per a Catalunya, però els catalans anem molt més enllà i n’he de prendre i mantenir la consciència: Catalunya ha de fer tot el possible per esdevenir un nou estat. Hem de parlar clar i no témer dir-ho en veu alta i ferma. De moment, ara ens resta esperar esdeveniments i veure què negocien els nostres polítics. Personalment no hi tinc cap confiança, cada vegada menys! Espero i desitjo que ens sorprenguin a tots.

                 

Les entitats «Som 10 milions/Consell Nació Catalana/Mou-te per Catalunya» associació Núm. 21670 del Registre d’Associacions de Catalunya, i BIC (Berguedans per la Independència de Catalunya) (APC Casals dels PPCC) amb número oficial de registre 21701, també s’adhereixen a la campanya de Catalans pel Concert. D’ambdues associacions patriòtiques actives, actualment en sóc president.

Tots els membres d’aquestes dues entitats catalanistes i independentistes, el BIC i SOM 10 MILIONS, volem fer constar que el nostre objectiu i el motiu últim de la nostra tasca i de la nostra lluita és l’assoliment pel 2014 d’un Estat Català amb una Constitució pròpia que ens alliberi d’aquest estatut esclau, que és només una llei orgànica de l’estat Espanyol i com a tal és revocable amb sols un parell de signatures, la del monarca espanyol i la del president de govern de torn de l’estat espanyol. És tant simple derogar l’Estatut Català que per a fer-ho ni els fa falta cap tanc.

Berga, 10 de gener de 2006.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!