BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

4 de gener de 2006
Sense categoria
0 comentaris

Colonitzats o Lliures

 

Colonitzats o Lliures

Aquets últims mesos, tenim els polítics, catalans i espanyols amb representació parlamentària, ocupats en la redacció d’un nou Estatut per Catalunya. És lamentable i vergonyós que els nostres representants no ens ofereixin cap més alternativa a l’ Estatut, que al capi a la fi, és una mera llei orgànica de l’ Estat Espanyol opressor, o sia la seva obra mestre.

Senyors polítics, el poble català ja està fart de foteses i d’anar perdent la Sobirania, el temps i els diners amb estatuts.

Ningú està autoritzat a renunciar a les aspiracions de Catalunya de tornar al "statu" anterior al 1714. Ah! … i si hi ha algú a qui li sembla que d’això fa molts anys….. que es fixi amb la roca de Gibraltar, que encara en fa mes d’anys i els espanyols no hi renuncien pas.

Per posar Catalunya al lloc que li correspon, hauríem de desqualificar tots aquells polítics catalans que s’atrevissin a demanar quelcom inferior a la total independència de Catalunya.

És vergonyós que els nostres polítics, en lloc de parlar clar i català emparats per l’evidència de la història, adoptin una actitud de pollets esmorteïts, enduts per la droga del poder, per la "dolce vita " i la manca de patriotisme de la gran majoria dels nostres polítics catalans.

Davant aquesta situació hem de promoure polítics nous, que els seus programes diguin NO a l’estatut, SÍ al retorn de les Corts Catalanes, SÍ a la Constitució Catalana, SÍ a la Catalunya plural, i SÍ a la Independència, i treballin i posin data a aquests objectius.

Josep Vilalta Boixader

Berga, 23 de març de 2005

Vicepresident del Bic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!