BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

3 d'agost de 2021
0 comentaris

98367 ciutadans de la República, un petit país lliure creixent, caminem! __ Crida rebel d’entrada a un grup neuronal del territori.




Serrells d’una carta d’entrada a un grup neuronal del territori:

“Crec que aquests grups, CDR, Consells, Assemblees territorials, Debat Constituent, Ponts, Llaços grocs, … com el que tu em convides són base de la Xarxa territorial, terra i núvol  pels que sou lluny de Catalunya, xarxa per al control territorial per a la implementació de la nostra incipient República Catalana Independent, que jo crec i tins per viva, petita però viva.

Sé o voldria que el CxR fos i esdevingués la institucionalització de la Catalunya Independent, entenc les dificultats i les pors, crec que els Consells Locals i també Consells al Núvol hem de ser la cara rebel de la institució a Waterloo, hem de sobrepassar, desbordar aquest “per” i fer la possible alternativa de “Consell de la República”.

La defensa de la Llengua i la inclusió de tots els territoris de la Nació donen uina força nova al CxR . Val la pena fer-lo fort. És la nostra millor esperança malgrat la natural desconfiança que genera en molts patriotes que veuen la part de la Gran Mentida, però jo veig una altra cara, la part de la Gran Veritat, per això el meu clam és VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA i Edifiquem la incipient República Catalana independent. Allunyats totalment d’Espanya i dels nostres polítics quan s’emmerden amb Espanya, sempre la causa de la nostra ruïna.

Afectuosament a tots vosaltres, cèl·lules i nusos de la Xarxa neuronal catalana lliure.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

——————

EL FORMATGE DE LA INDEPENDÈNCIA:
Hem Declarat la Independència, enxarxem-nos per controlar el territori.
Censem-nos! Siguem rebels catalans!

  

TEORIA DEL FORMATGE DE LA INDEPENDÈNCIA

De moment, la Independència és com un formatge partit en dos.

La primera mitja part és tot el bo, que no és poc, que ja tenim des del 1r i el 27è d’octubre del 2017, el Mandat d’Edificar la República Catalana Independent, i el fet d’haver-la ja declarat, és el mig formatge que ens fa catalans lliures dins i fora del trist i permanent esclavatge. És un formatge que ens el podem menjar cada dia i cada moment, aquell esperit de quan et lleves i veus el nou dia que tens per davant i exclames “sóc català lliure! Res del que pugui passar em farà trontollar en la meva determinació de ser-ho i viure-ho”  “Som un Poble que de sempre i més concretament ara, malgrat tot, caminem cap a la Independència”.

La segona mitja part és tot allò concret que hem de fer i hem de construir per tal de fer efectiva la nostra plena independència; per a tots nosaltres també és el sentiment de frustració i fracàs de no haver pogut concloure-ho encara, per als que pateixen la represàlia directa és molt més dur i feridor, sols els pot quedar la profunda convicció de ser defensors directes de la terra i la llibertat, com Xirinacs, com Mandela, com Luter King, com John Adams, com Woodrow Wilson, … “Benaurats aquells que són perseguits per causa de la Justícia” digué Jesús de Natzaret dalt la Muntanya en el mític discurs de les Benaurances.  O com deia el recentment finat Pere Casaldàliga des de la selva del Mato Grosso “és l’hora dels Pobles”.

També, cada dia i cada moment, ens hem de menjar aquesta amarga segona part, junt amb Hong Kong, junt amb el Tibet i el Kurdistan, junt amb la Selva Amazònica i els Pols sud i nord, …

Aquesta lluita ens esperona i ens ha d’esperonar a ser més lliures i més catalans cada dia, allunyar-nos més i més dels enemics de la nostra Terra, dels enemics de la nostra Llengua i dels enemics de la nostra Independència.

Per això, per completar tot això, per anar reblant el Mandat que nosaltres ens vam atorgar a nosaltres mateixos, cal que ens censem tots com a ciutadans de la nova República Catalana Independent, de fet  censar-nos al Cens del CxR i d’esperit reafirmar així el nostre vot, aquell del 1r d’octubre. no deleguem als polítics la tasca d’independitzar-nos, aquests no, amb ells esdevé impossible, caldrà que votem gent més ferma i veritablement compromesa amb la Independència del nostre Poble, aquests, ai las! han fallat. Tampoc perquè hagin fallat no ens hem de fer enrere!

ARA MATEIX:

No defallim, els terratrèmols del 14F, dels indults i de tot el que per sorpresa nostra arrosseguen passarà, prou sabem que les institucions catalanes autonòmiques són presoneres d’Espanya, però la voràgine dels esdeveniments ens descol·loca i ens hem de tornar centrar. Els indults no són la fi del món i la lluita per l’alliberament de Catalunya continua. Esquivem la temptació, no jutgem als altres, tornem-nos aixecar. El Mandat es viu, República Catalana Independent …, qui es creu que algú l’ha enterrat o l’enterrarà? Serà endebades.

Honor, respecte i admiració pels qui pateixen, han patit i patiran per causa de la Llibertat de Catalunya!

Catalans! que el terratrèmol dels indults no ens faci oblidar ni un segon el Mandat del 1r d’octubre. Som ací per a la Independència urgent, no ho oblidem.

Mentre la classe política catalana treballa pel seu cantó, mantinguem viva la flama, continuem i incrementem les nostres tasques d’alliberament nacional, fem que llueixin les estelades i fem que la paraula INDEPENDÈNCIA ressoni per tot arreu, de forma contínua i persistent. “La INDEPENDÈNCIA és llibertat”, “La INDEPENDÈNCIA és vida”,  “La INDEPENDÈNCIA és Catalunya”,  …

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

PS 1: EL FORMATGE DE LA INDEPENDÈNCIA:
Hem Declarat la Independència, enxarxem-nos per controlar el territori.
Censem-nos! Siguem rebels catalans!


PS 2: CENS DE LA REPÚBLICA CATALANA (CxR) ACTUALITZAT

JA SOM 98.367 els censats lliures a la República Catalana Independent i en augment.
 
Cada dia augmenten el nombre de censats al Registre Ciutadà del Consell per la República, un degoteig imparable de persones que volen esdevenir ciutadans de la nova República que estem edificant i institucionalitzant de moment a l’exili de Waterloo, per allunyar-nos de les urpes i de la supeditació espanyoles i així poder actuar lliures i de forma permanent.
 
CENSOS COMPARABLES DINS LA UNIÓ EUROPEA:
(Els catalans podem començar caminar!)
 
República San Marino (EU) cens = 32.471 persones
 
Principat de Mònaco (EU) cens = 39.148 persones 

República de Malta (EU) cens = 420.000 persones

República de Catalunya (Waterloo) cens = 98.367 persones i en augment …

No esperem els dubtosos ni els encantats, els que s’excusen amb partidismes que no hi han de ser, no esperem els retardataris i molt menys els immigrants perpetus, veritables colonitzadors, fem via! Avancem! Si som … siguem!

A la incipient República Catalana, el cens voluntari, continua augmentant. Només depèn de la teva llibertat i del teu convenciment, català que vas votar el 1r d’octubre del 2017 i ho vas fer amb coneixement de causa i raons fonamentades i de pes no esperis mési inscriu.te al CxR.
 
CENSA’T AL REGISTRE CIUTADÀ DEL CONSELL PER LA REPÚBLICA
per IMPLEMENTAR LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT
fora de l’àmbit dictatorial de l’estat espanyol. I obté així la teva identitat digital catalana amb el corresponet QR o carnet.


  


Gràcies Julian Assange per donar la cara per Catalunya!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!