BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

5 d'agost de 2022
1 comentari

5è aniversari del referèndum del Primer d’Octubre. Al CxR som 102.616

1r d’octubre 2017

5è aniversari, per completar la implementació de la Independència.

Més que una gran victòria, més que una gran festa, el 1r d’octubre de 2017 va ser el dia, en que votant el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya, vinculant, vam concretar i guanyar la nostra decisió, aplicació directa del Dret a Decidir de tot Poble, i segons la pregunta acordada: “Vols que Catalunya esdevingui un estat independent en forma de República?” Vam  emetre un Mandat del Poble i per al Poble: Edificar la República Catalana Independent.

Aquesta és la nostra determinació, la nostra tasca ineludible, que també s’ha fet seva la primera institució d’aquesta incipient república, el CxR, “per acabar allò que vam començar”.

Celebrem aquest cinquè aniversari reafirmant de nou la nostra lleialtat i empoderament amb la Independència de Catalunya i comprometent-nos en completar la DUI catalana del 27 d’octubre de 2017, fins portar-la davant el Tribunal de Dret Internacional de La Haia, tal com ho van fer els parlamentaris de Kossovo amb la seva DUI.

Quatre columnes fonamentals sostenen i han de sostenir la Catalunya Independent, la Nació Sencera, la Llengua Catalana, l’Estat Independent, i la Constitució Catalana, clara, breu i urgent.

Mantenir en bon estat aquestes quatre columnes, restituir-les, regenerar-les i completar-les, forma part de l’esmentat Mandat.

Primer de tot la Llengua!
Llengua i Independència són indestriables.

La llengua és l’ànima del nostre Poble i la seva primera raó de ser, font de la nostra identitat.

Si som … siguem!
Sense demanar-ne permís a ningú.

 

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR BlC

 

PS1: Cinquè aniversari del referèndum del Primer d’Octubre.

El Consell per la República anuncia el lloc de la manifestació de l’1-O.

https://www.vilaweb.cat/noticies/consell-republica-manifestacio-arc-triomf-barcelona/

 

PS2: 5è aniversari del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya vinculant, Primer d’Octubre de 2017.

Al CxR ja som 102.616 catalans lliures censats.

 

/
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA

 1. Quatre columnes fonamentals sostenen i han de sostenir la Catalunya Independent, la Nació Sencera, la Llengua Catalana, l’Estat Independent, i la Constitució Catalana, clara, breu i urgent.

  Mantenir en bon estat aquestes quatre columnes, restituir-les, regenerar-les i completar-les, forma part de l’esmentat Mandat.

  Primer de tot la Llengua!
  Llengua i Independència són indestriables.

  La llengua és l’ànima del nostre Poble i la seva primera raó de ser, font de la nostra identitat.

  Servar la nostra identitat enfront dels altres països del món i com a complement de tots ells, serà per sobre de tot la nostra gran Victòria.

  Si som … siguem!
  Sense demanar-ne permís a ningú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!