BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

23 de juliol de 2021
2 comentaris

Fem viva la Independència! Si som 98.287 siguem 98.287 i en augment. “La resta és irrellevant” els que no hi són … no són!

Sigues Poble!
Aixecat i camina!
Si som siguem!   … la República Catalana Independent!

Censa’t, sigues Poble, aquest era el clam de Xirinacs.
Aquesta és la fòrmula d’en Bernaus: Un cens propi de la Nació Catalana obert a tots els Països Catalans.

Així ho pdem llegir a l’APP del CxR

del mòbil: “La unió voluntària de ciutadans lliures iguals és la base sobre la qual fundem la República Catalana. Formar part del Consell és començar a exercir la ciutadania republicana” (CxR)

Qui ataca el Consell per la República i es conforma o supedita amb la falsa autonomia no sap que val ni que es fa!
Català lliure! deixat desbordar per l’anhel de plenitud i de llibertat plena, de la Independència total.
Catalans lliures no esperem un futur incert!  la negació?  la mort …?  no! visquem la llibertat ara.
Fem viva la Independència!
Si som 98.287 siguem 98.287 i en augment.
“La resta és irrellevant” els que no hi són … no són!
… els que no hi vulguin ser … no hi seran.

Si som … siguem!

No esperem ningú que no hi vulgui ser. Quan vam votar el 1r d’octubre vam ser lliures de fer-ho, si ara no som conseqüents, allà ells, els que no en siguin conseqüents.

“en termes d’estratègia independentista- és molt més important el Consell per la República que no pas quina sigui la conformació exacta dels pròxims governs autonòmics.” (Salvador Cot)

El més important del Consell per la República és que és nostre, ha de ser nostre!  No és que Espanya, els espanyols i els catalans que de fet fan d’espanyols, no hi hagin de fer res, no hi puguin fer res, no! és que no els hi volem! No esperem a l’ER que no hi ha volgut ser!  Ara volen ficar-hi les seves mans, per desmuntar-ho potser? per justificar amb preteses modificacions estètiques el perquè no hi han volgut ser fins ara? És que el CxR els fa nosa per seure en aquella taula espanyola? És que fins ara el CxR els feia nosa per poder guanyar un sol diputat més? No els esperem! ara no! fem via de cara les eleccions del proper octubre. Les portes restaran obertes a tots els ciutadans que vulguin lliurement ser-ne mereixedors.

I si els canvis que preconitza ER desfiguren el CxR o aquest no empata ni desempata, aleshores haurem de construir un Consell de la República alternatiu i rebel!

Si per nosaltres el Mandat del 1r d’Octubre és legítim i veritable, si per nosaltres la DUI catalana d’aquell 27 d’octubre del 2017 va ser votada i guanyada pel nostre Parlament legítim, el Parlament de Catalunya legal i constituït democràticament, i és necessari i precís que ens cal completar aquella DUI, tal com ho feu Kossovo, amb la deguda implementació i reconeixement internacional, si tot això és així … no esperem més! visquem la Independència de Catalunya, edifiquem dia a dia i segon a segon la República Catalana Independent, aquest és el mandat que vam decidir, aquest és el mandat que ens vam atorgar com a Poble a nosaltres mateixos.

Joan Sabata, Josep Vilalta, Salvador Molins, …
Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

PD: Fem viva la Independència! Si som 98.287 siguem 98.287 i en augment. “La resta és irrellevant” els que no hi són … no són!


PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS: 
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) 

————————————

22 juliol 2021 – CxR – LES RAONS D’ER  (Salvador Molins)


“La clau és el CxR”

“En termes d’estratègia independentista és molt més important el Consell per la República que no pas quina sigui la conformació exacta del pròxim govern autonòmic” (Salvador Cot)

La clau és el CxR

 

Salvador Cot
30/03/2021 7:34 pm

Un cop destruït el Diplocat, la Fiscalia i el Cos Nacional de Policia persegueixen obsessivament els funcionaris d’Exteriors i els treballadors públics que van treballar a les delegacions de la Generalitat entre 2011 i 2017 i esperen trobar la manera d’acusar desenes de càrrecs en el que serà una nova macrocausa contra les institucions catalanes. No hi haurà manera de reconstruir una mínima estructura de política exterior des del Govern i tota la pressió de Madrid va en aquesta direcció.

Per això -en termes d’estratègia independentista- és molt més important el Consell per la República que no pas quina sigui la conformació exacta del pròxim govern autonòmic. Sense una entitat viable a l’exterior -és a dir, fora de l’abast de l’Estat- la independència es converteix en un objectiu impossible. Si no hi ha una referència política a l’exili, qualsevol 3 d’octubre imaginable -o qualsevol insurrecció com la que va generar el malaurat Tsunami Democràtic- serà durament reprimida per l’Estat, que prendrà el control dels Mossos a la mínima reticència de la Generalitat. El dia D, la direcció política ha d’estar lluny del control de Madrid.

Per tot això, té raó ERC quan diu que el CxR no pot ser un instrument partidista de JxCat, ni una plataforma electoral de Carles Puigdemont. I té raó JxCat quan diu que ERC no s’hi ha volgut implicar, fins el punt que el seu representant al Consell, Isaac Peraire, va muntar el numeret de fer-se el desinformat d’un document que la direcció d’ERC coneixia perfectament. En qualsevol cas, si aquests dos partits es creuen la independència, la clau està en els elements que la poden fer possible.

Salvador Cot

————————

COMENTARIS

1 – Georgiana 31/03/2021 6:50 pm
ERC fa 80 anys que existeix i que ha fet/fa per la independència? No s’han mogut. Ara quan la “dreta” l’accepta i la considera inevitable per a sobreviure. Ara ERC no acepta que la “dreta” els hi hagi pres la iniciativa i la consigna. Em pensava que la independència seria per a tothom, però es obvi que per a ERC no, no serà fins que la porti, la executi i la proclami ERC. ERC ha quedat a un escò de Junts, que ha hagut de recollir avals per presentar-se perquè era extraparlamentari, que no tenia drets electorals, que els candidats han prestat els seus diners per fer la campanya. ERC ens deia hem de ser majoria, hem d’ampliar la base. Els veieu feliços per haver tret majoria en vots i escons? Jo tampoc. A quina base es refereixen? No la de la independència, la seva. Per què no pacten amb el PSC? (que ha aconseguit prou vots), perquè l’Illa vol ser President. Tan sols per això el tandem Junqueras/Aragonès no hi pacten.

2 – Un que passava per aquí 31/03/2021 5:43 pm
La Constitució Espanyola diu que s’acull a les resolucions de l’ONU sobre els drets dels pobles a la seva lliure determinació, als Drets Humans i als drets de les Minories Nacionals. Ser independentista no és delicte, per tant entra dintre els paràmetres de la legalitat. Alhora com pot ser delicte fer un referèndum per assolir la independència. Serà la Constitució o la democràcia espanyola un unicorn de color blau cel? Tal vegada un caldo de repressió als dissidents a la manera d’entendre la sacrosanta forma de governar? Si com bé diu l’advocacia de l’estat la “malversació” del referèndum català ja ha estat rescabalada, perquè els presoners polítics romanen a la presó si no hi va haver sedició per molt que el TS s’entesti i si desobediència que no contempla estar entre reixes?

3 – Visca el consell per la republica!!!!!

4 – Narcís 31/03/2021 10:10 am
D’ un estat que fa servir la prepotència, l’abús i , tot plegat, la prevaricació fora mida . . . quin català pot esperar-ne res ? PD : qualsevol se n’ adona, ser un estat zero democràtic, zero constitucional, zero ‘ legal ‘ ( ara que hi penso, com malbaraten tants i tants diners públics amb càrrecs, viatges i despeses vàries de personal de mitjans i, què dir-ne , de sobresous dels que ja els tenen sobrers així com de fons reservats i mateixes infraestructures absurdes que han de tancar ? ) !

5 – Sherlock 31/03/2021 9:50 am
El CxR és l’instrument institucional que posa més nerviós a l’unionisme perquè sap que no el podrà putinejar com tot el que penja de la sacrosanta “Constitución Ñ”. Visca el Consell per la República!!!

6 – Qui ha votat al CxR? Ningú, de institució res de res. 31/03/2021 10:15 am
El CxR és una associació particular, per lo tant només representa als seus associats. En Democràcia, les polítiques les marcan i les fan càrrecs electes.

7 – joansjosepsiases 31/03/2021 7:53 pm
No comprenc el teu entusiasme pel règim de Vichy…

8 – Aragonès regalarà la presidència al Junqueras quan el Sanchez vulgui. JxC ojo amb el Sanchez 31/03/2021 5:27 pm
O sigui Junqueras, a qui no ha votat ningú, l’amo i senyor del Patufet Aragonès.

9 – fat boy 31/03/2021 11:43 am
Els càrrecs electes pel sistema judicial de l’invasor, es clar.

10 – joansjosepsiases 31/03/2021 11:23 am
Això seria si fòssim en un règim democràtic, però com que no és el cas, tenim un règim autoritari dirigit per la fiscalia i la policia espanyola, amb nul.la separació de poders.

11 – Ebrenc 31/03/2021 9:31 am
Sóc membre del CxR, m’hi vaig fer confiant en això que dius, al final només és un xiringuito al servei de Puigdemont, si es tant, tant important, com es que en aquests 3 anys que Junts ha tingut la presidència, l’únic que ha fet el Consell va ser el mítin de Puigdemont a Perpinyà? Deixeu de enredar en el Consell i feu Govern, el país ho necessita ja.

12 – fat boy 31/03/2021 1:32 am
Es que la insurrecció més efectiva ha de ser econòmica i comercial. La politica només ha de ser subordinada a l’èxit d’aquesta insurrecció i a la propaganda internacional.. Naturalment els partits s’han d’oposar a qualsevol iniciativa del govern espanyol, sigui quina sigui, sigui bo o dolent per Catalunya i sigui quin sigui el partit al govern. Som el 16% de la poblacio, el 20% de l’economia i paguem el 25% dels impostos, a veure si ho fem servir per benefici nostre i no per contribuir a la repressió contra nosaltres pagada amb els nostres propis diners.

13 – Naturalment els partits s’han d’oposar a qualsevol iniciativa del govern espanyol, sigui quina sigui, sigui bo o dolent per Catalunya i sigui quin sigui el partit al govern ??? 31/03/2021 8:14 am
Vaja putaramonejar! Com sempre han fet els corruptgents, marcar paquets sense aconseguir res, com adolescents en cel?

14 – fat boy 31/03/2021 11:42 am
No se que m’expliques a mi de corruptgents, però ara mateix no veig cap harka més podrida que la del Mossèn i la seva escolania, son com sepulcres plens d’immundicia per dins però eés que ja ni es molesten a blanquejar-se per fora.

15 – CXR té dues funcions: 31/03/2021 1:14 am
1. Aconseguir finançament per Waterloo; ha fallat. 2. Donar per sac a qui faci falta i en qualsevol moment; aconseguit. Per tota la resta CXR és irrellevant.

16 – Maquiavelo de Vallecas 30/03/2021 11:45 pm
Sr. Cot espabile !!, ERC NO es independentista, utilizan esa palabra para ganar votos , que mas le hace falta para darse cuenta del gran engaño que es ERC, hasta sus propios miembros de la dirección lo han dicho , Rufian , Tardá , Junqueras , etc , todos ellos hablan de la independencia como una entelequia, no tienen ni la mas mínima intención de luchar por ella, Sr. Cot , no se acuerda que Junqueras se fue a su casa el 27-O , abandonando el primer Govern de la República !!, !!espabile !!, !!ERC se ha cargado a DOS , , repito a DOS Presidents de la Generalitat, vetando la investidura del M.H.P. Puigdemont y cesando a traición al M.H.P. Torra, prohibiendo la publicación en el DOGC de los acuerdos del Parlament , etc etc. !!espabile!!

17 – Ana Ballecana 31/03/2021 10:02 am
Ladrais? luego cabalgamos!!

18 – Capità 30/03/2021 10:15 pm
Ja fa anys que existeix, em podeu dir exactament que ha fet, que fa i què farà el CxR pet ajudar en la independència?

19 – Donec Perficiam 31/03/2021 1:24 pm
Teóricament CxR ha de preparar el camí (totes les seves vessants) per ajudar i aconseguir la independència de Cat. És evident que ho ha de fer fora de Caspaña i no pot convertir-se en partit polític ni ser subvencionat amb fons públics, sinó que ha de sobreviure dels donatius voluntaris i les qüotes de socis, però amb això dubto que puguin fer gran cosa….doncs no varen aconseguir el nombre de socis que ells esperaven. No és una feina fàcil i no és immediata sinó que tardarem anys a veure els primers resultats. El que és clar i més important de tot és que sigui fora del control de Caspaña. Igual que el nou banc Català ONZE que s’està creant ara mateix fora de les urpes Caspañoles i controlat per organismes internacionals. Nosaltres volem córrer molt però les coses en política van moooolt lentes….

20 – Si que van lentes les coses en política 31/03/2021 1:34 pm
Portem 10 anys, espero veure Catalunya independent abans de morir, els meus pares i una germana ja no ho veuran.

21 – Gonzalo 31/03/2021 2:05 pm
Ni tu tampoco. Y espero y deseo que vivas muuuuichos años.

22 – Pep 30/03/2021 9:19 pm
Meter a ERC en el CXR será como meter al zorro en el gallinero y si no al tiempo.

23 – No cal ficar ningú al CxR 31/03/2021 10:57 am
És una associació particular, només hi ha d’entrar qui vulgui acceptar les normes de l’associació.
24 – fat boy 31/03/2021 2:30 pm
El que és un cortijo és l’estat espanyol.

25 – David. 30/03/2021 8:12 pm
És obvi que ERC ni hi creu ni es vol arriscar a res. Estan controlant la generalitat (en minúscula) i ja estaran ben contents. En quant Juntsxcat és una incògnita… Però tenint clar que ERC no és un partit independentista real sinó només de paraula ja no hi ha res a fer. El % és impossible. Amb l’ANC passa quelcom molt semblant es tracta d’una entitat inofensiva i per tant inútil. Prego que, a no ser que algun dia Juntsxcat, ERC, Cup i ANC es decideixin a anar tots plegats a per totes i assumint totes les conseqüències i esforços, si us plau deixeu de parlar del tema i de vendre fum. Com a alternatives útils: Defenseu la llengua de veritat (no com ara), feu complir els pressupostos dels espanyols vers Catalunya i que compleixin els plans d’infraestructures. Feu la vostra feina i deixeu la xerrameca victimista. Però crec que ni això darrer fareu….0

26 – Per ara som una democràcia, amb moltes mancances 31/03/2021 10:24 am
Manen els polítics, que són elegits per votació. Uns han manat 10 anys i no han avançat gaire, ara hem tornat a votar i per primer cop hi ha canvi de timonell. Potser el problema de donar voltes a Ítaca sense voler entrar a port quan surt la oportunitat d’entrar a port es resol…

27 – Gonzalo 30/03/2021 8:11 pm
Salvador, Salvador… El primer político que destine un euro público a este consejito….. ya sabe lo que le va a pasar. Y tu también. Así que, menos soflamas, echadle huevos a la cosa, declarad de una puta vez la andapandanchia, si es que tenéis cojones, y que salga el sol por antequerano. Pero hacedlo antes de que os destruyamos, que ya nos tenéis hasta los mismísimos con tanta tontería.

28 – General Estore 31/03/2021 10:06 am
Si señor, BibaspaÑa!!

29 – Las estrategia independentista consiste en lanzarse los trastos de la cabeza 31/03/2021 8:11 am
Y la estrategia de confrontación inteligente con el Estado, consiste en la confrontación tontorrona por las sillas. Que son el único trasto que no se tiran a la cabeza.

30 – Publicat fa 2 houres  per Salvador Molins, CLR*CDR*BIC-CA



  1. Your style is so unique compared to other folks
    I have read stuff from. Thanks for posting when you have the
    opportunity, Guess I will just book mark this web site.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!