BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

12 de gener de 2021
0 comentaris

Votem 2,5 milions de vots junts, com el 1r OCT. Per la DUI, per la LLENGUA, per Waterloo

PER ALLIBERAR CATALUNYA:
COMPLETANT LA DUI,   ASSEGURANT LA LLENGUA,
DESENVOLUPANT  I  COMPLETANT WATERLOO …
Aquest proper 14-F votem de la mateixa manera i en el mateix sentit que ho vam fer l’1 d’octubre del 2017.
Votem tots junts, 2,5 milions a qui de veritat s’hi comprometi.

PS1: Votem 2,5 milions de vots junts, com el 1r OCT. Per la DUI, per la LLENGUA, per Waterloo

PS2:   BALUTXO AL PI DE LES TRES BRANQUES … FORA JUTGES ESPANYOLS

—————-

Alguns dels comentaris a l’Editorial de Vilaweb, escrit per Vicent Partal:
https://www.vilaweb.cat/noticies/llibertat-victories-adri-carrasco/

Ramon Perera     11.01.2021  |  22:32 

“Només la independència té sentit”
“És sumant victòries que ens fem forts”
“Amb perseverança, sense defallir mai, […], sense renunciar mai a res i resistint la repressió i combatent-la i denunciant-la, derrotar la repressió és possible. Espanya, graveu-vos-ho bé al cap, no és omnipotent.”
El títol de l’editorial d’ahir, el de l’editorial d’avui i la frase més important de l’editorial d’avui. No es pot demanar un millor full de ruta.

Salvador Molins    12.01.2021  |  04:45

Tradueixo Ramon Perera, per dir el mateix amb unes altres paraules.
Aquesta és la veritable i planera unitat estratègica que ens cal:

Reafirmem el 1r d’octubre, completem la nostra DUI, la que van votar els nostres parlamentaris el 27 d’octubre del 2017, i complim el mandat d’edificar la República Catalana Independent començant sense pausa ni falses gesticulacions per Waterloo. Aquest proper 14-F votem de la mateixa manera i en el mateix sentit que ho vam fer l’1 d’octubre del 2017. Votem tots junts a qui de veritat s’hi comprometi. No votem els que renuncien abans de persistir intentant confraternitzar amb l’enemic de Catalunya, ‘com més ens ajupíem més ens picaven’ constatava Rosa Parks. I, a banda de tot això, repetir que ‘els jutges del jutjat, provoquen fàstic, rabia i menyspreu’, tots aquells, que són infinitat, que han callat i encara callen davant tanta repressió, injustícia i ignomínia. Fora de Catalunya tots els jutges covards i espanyols!

Josep Jallé      12.01.2021  |  00:08

Enmig de tanta repressió sostinguda aquestes realitats de fa pocs dies, Puig i Carrasco, reviscolen les voluntats de seguir en la lluita per la llibertat de tothom. Les pandèmies físiques tard o més tard tenen remeis com ho son les vaccines. Però les pandèmies psíquiques que pateixen tota aquesta caterva de perseguidors nostres, no tenen possibilitat d’endreçament. Només es possible que no ens malmetin més la vida que fotent-los fora dels nostres sistemes de vida i de relació social.
Democràticament a la propera ocasió no malbaratem el nostre compromís per la llibertat: votem sense ambigüitats pels que tenen clar que només hi ha un camí per a fer-los fora de les nostres institucions: prosseguir amb l’1-O i cap a la D.U.I.. Salut!.

Josep Usó       11.01.2021  |  22:58

Es tracta de persistir i de perseverar. Cada vegada que algú decideix no rendir-se, reaccionar, s’acaba veient que Espanya no és omnipotent. I a cada victòria, per menuda que siga, augmenta la feblesa de l’adversari. Com diuen els ribassers, cada pedra fa paret, per xicoteta que siga. De moment, cal felicitar l’Adrià. Seguim.

 

ESTUDI D’ARQ. JOSEP BLESA, SLPU JOSEP           -Josep Blesa (València)-        11.01.2021  |  23:03

Per fer-ho curt, que ho diga BARTOMEU MESTRE i SUREDA “BALUTXO” AL PI DE LES 3 BRANQUES.
Sentim-lo….ens eriçonà la pell.

i pel 14-F … votem tots junts …



PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!