Gabri

Al final es queda, o això es diu a hores d’ara. La veritat és que em sembla prescindible que Gabri continuï formant part del primer equip del Barça. No penso que sigui un mal jugador, tampoc un mal professional, però crec que en aquest equip no hi té lloc i l’opció del West Ham londinenc era interessant. És un club històric que aquest any ha tornat a la Premier League anglesa i està fent una bona temporada (ara mateix és novè), i té un bloc interessant amb jugadors joves i amb futur. El porter Roy Carroll, antic jugador del Manchester United, el defensa Anton Ferdinand (germà de Rio; el central de l’United i d’Anglaterra), l’israelià Benayoun(ex del Racing de Santander) o el veteraníssim Teddy Sheringham (amb 40 anys segueix fent gols) haurien estat els companys més destacats del jugador de Sallent si hagués, finalment, acceptat l’oferta dels hummers.

Sigui com sigui, d’aquí cinc mesos Gabri García haurà de prendre una decisió i el més recomanable és que decideixi emprendre el vol fora de Barcelona. Enrera quedaran més de 180 partits amb el primer equip i des d’aquí vull donar-li el meu suport. Ara bé, amb Deco, Van Bommel, Xavi, Iniesta, Edmilson o Motta al mig del camp i Oleguer i Belletti al lateral dret, Gabri és un jugador prescindible. I més si veiem l’evolució de perles del "B" com Joan Verdú o Jordi Gómez, que podrien substituir perfectament l’aportació que Gabri pot oferir actualment al Barça. En definitiva, que el Barça i Gabri s’equivoquen obviant aquesta oportunitat. El club perquè té una plantilla prou àmplia per substituir un jugador amb qui no s’ha comptat, i el de Sallent perquè a Londres podria convertir-se en un jugador important d’un projecte engrescador. Espero que d’aquí sis mesos la situació canviï.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *