AVUI

Un cop més Espanya se sent irritada, ofesa, insultada i denigrada per Catalunya. Que un articulista, fent ús del recurs de l’ironia, caricaturitzi un militar colpista (què hauríem de fer, homenatjar-los????), sembla molt més preocupant que els mitjans de la caverna insultin constantment, sense cap tipus d’argument real, els representants legítims del poble català.

El que fa la COPE, El Mundo, l’ABC, la Razón i, en aquest cas, fins i tot el pseudo-progres del PAÍS no és greu, no és ofensiu, és bon periodisme. Doncs, un cop més (i van…) m’hi oposo i em resisteixo a creure la imatge i la visió del món, i especialment de Catalunya, que ens venen des d’Espanya. Sóc un modest periodista i no tinc els fums de cap dels dirigents d’aquests mitjans que he citat. Però qualificar la tasca de l’AVUI com a "mal periodisme" em sembla fals. Estem parlant d’un mitjà molt digne i que, amb l’encertat canvi de disseny, està alçant el vol darrerament. La feina del tàndem Sanchís i Sáez hi té molt a veure en aquesta millora del que, per a  mi, és el millor diari generalista de Catalunya. Que comencin a sortir notícies sobre la possible substitució de Vicent Sanchís em sembla absurd i inadequat. Un cop més ens plegarem als dictats de la dreta cavernària? Espero i confio que no sigui així.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *