Sí al procés

Iniciativa social i ciutadana per la pau

21 de febrer de 2007
General
3 comentaris

LA CAMPANYA ?SI AL PROCÉS DE PAU? DEMANA L’EXCARCERACIÓ DE DE JUANA CHAOS | Comunicat de premsa

La campanya ?Sí al procés de pau? constituïda el gener passat per més de 100 organitzacions i entitats per impulsar el diàleg i la pau al País Basc en base al respecte de tots els drets humans de totes les persones i l?absència de qualsevol forma de violència, manifesta:

Cal superar situacions d’excepcionalitat jurídica com la que pateix actualment Iñaki de Juana Chaos, condemnat per un delicte d’opinió pendent d’un recurs al Tribunal Constitucional.(…)

Per aquest motiu, demanem a Institucions Penitenciàries i al Govern Espanyol, en aplicació de la legislació vigent, l’excarceració d’Iñaki de Juana Chaos en la fórmula que s’estimi més oportuna. L’Estat de Dret no pot menysprear els principis de l’humanisme penal ni emprar les penes com a venjança.

Tanmateix, i afegint-nos a la demanda de la Iniciativa Jurídica per a la defensa d’un procés de pau, demanem que no s’apliquin polítiques excepcionals en matèria penal, processal i penitenciària. És per aquest motiu que també considerem, d’acord amb la legislació vigent i la jurisprudència internacional, que cal posar fi a la política de dispersió penitenciària.

No hi ha treva per la pau. La pau no està en treva. La pau és possible

Catalunya, 15 de febrer de 2007

 1. Vuestra bandera es la foto de De Juana; glorificar y gratificar a un asesino en serie, que le ha salido "muy barato" masacrar a la gente; cumplió 18 añitos de cárcel de los más de 3000 a los que fue condenado por 25 asesinatos. A menos de un año por asesinato. Alfombra de plata para vuestro héroe. Ya podéis descorchar el cava.

  ¡Loor al gran gudari! que se cisca en los familiares de sus asesinados.
  Hala, acercáos a la gran fiesta que se va a montar en etarralandia, bailarle el aurrescu al asesino De Juana (ya vuelve a casa), e imponerle a De Juana las siguientes condecoraciones:

  Gran Carnicero del último tercio del siglo XX, con distintivo rojo-sangre.
  La Laureada del Gran Sabino de plata, por su encomiable sacrificio por "la causa" y haber dejado el "marcador de muertos" muy alto.
  Premio "Supremo" Bio-Manán, por inventar la dieta nocturna de impactantes efectos fotográficos.

  Apuntáos a un talde, so "gorrinos", a lo mejor ETA os deja que le limpiéis la mesa y le sirváis las cocacolas… durante un tiempo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!