Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

7 de febrer de 2010
5 comentaris

Gran Albert Elfa i nefast Rubèn Novoa amb el cas Jové

Gran crònica d’Albert Elfa a TV3. Tenir corresponsals a la zona serveix per a això. Disposar d’una televisió pública de qualitat té aquest retorn. Comptar amb grans professionals com Elfa es nota en ocasions com aquestes. Qualsevol país normal disposa de mitjans propis que situen l’interès de la notícia en ocasions com la detenció de l’Ariadna Jové. A l’estranger una ciutadana catalana és detinguda, es troba en situació de risc o rep un tracte injust per part de les autoritats d’un altre estat (que cadascú situï el cas allà on cregui), i mentre el govern espanyol reacciona demanant explicacions a Israel, mentre els familiars, amics i entitats catalanes en què hi col·labora la detinguda pateixen i miren de veure què passa amb la seva situació, un senyor que milita en un partit catalanista i que es diu patriota té els nassos de penjar un tuit dient que se n’alegra de la detenció i demana a Israel que se la quedin a netejar el Golan.

Estic parlant de Rubèn Novoa [bloc i Twitter]. No només fa aquesta gracieta desgraciada, sinó que, a sobre, amenaça amb un missatge directe. Rubèn, jo no m’he ficat amb ningú. He explicat un cas que em toca de prop. I lamento que tu celebris que una “compatriota teva” estigui detinguda il·legalment. I em fa fàstic que te n’enriguis mentre “altres compatriotes teus” i suposo que algun “patriota” pateix aquestes hores, i encara em repugna més que facis política en situacions humanes delicades, que faltis el respecte a la gent i que m’amenacis. És una vergonya que lluny de rectificar i demanar disculpes, diguis que el teu partit no et desautoritzarà. I què? Et desautoritzes tu solet cada dia.

  1. I la reacció del “senyor”, per dir-li d’alguna manera, Rubèn Novoa és protegir el seu twitter perquè la gent no pugui veure el que eescriu… molt bé, cada vegada es va retretant més.

  2. Hola Saúl:

    A mí em van ensenyar que sempre cal apuntar cap a munt quant tens un arma comunicativa. Que disparar al de baix és recrear-te en les miseries i ser injust utilitzant una situació de poder.

    Jo he discrepat i motl amb el Novoa, el Miquel Quintana fins i tot el tinc bloquejat, però em sembla que fer un article per part del director de l’ACN atacant-lo és massa. No comparteixo la seva opinió ni en el tema Israelí, ni en el de Jové, però pel fet de tenir opinions, molt polèmiques però democràtiques no crec que justifiquin l’assetjament mediàtic al qual siguis o no conscient d’aquest al que se l’ha sotmès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!