Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

13 de setembre de 2009
2 comentaris

Falangistes a Arenys de Munt

De les meves fotos d’aquest diumenge a Arenys de Munt.

Consulta Arenys de Munt

Consulta Arenys de Munt

Consulta Arenys de Munt

Consulta Arenys de Munt

Consulta Arenys de Munt

DSC_1986

  1. Què fort em sembla tot plegat! Em pensava que aquestes camises blaves ja eren peces de museu. D’on surten tota aquesta gent?  Realment és increïble la cobertura mediàtica que s’ha donat a tot plegat. Aquestes falangistes han tingut més cobertura mediàtica que un 20 -N.
    Vull pensar que són pura anècdota, que són només una petitíssima minoria. És estrany i curiós que en un país amb una transició suposadament tan modèlica com l’Estat Espanyol va ser incapaç de condemnar el Franquisme i el paper destacat que hi tingueren determinats moviments (avui partits) com la Falange Española Tradicionalista.
    Curiosament a Alemanya amb un passat molt truculent; ha sabut ressucitar com a país, reunificar les dues Alemanyes i ha après a tancar les ferides. A Alemanya determinats partits com el Nazi formen part del passat i la seva exaltació constitueix una falta greu. Com és que a Espanya no s’ha sabut fer el mateix?
    El nostre és un país estrany amb una democràcia estranya que des de determinats sectors mesetaris es trenquen les vestidures quan des de Catalunya es fa un consulta (no vinculant), més simbòlica que política, totalment lliure i democràtica i en canvi no es trenquen les vestidures quan elements més propis del passat apareixen amb actitud hostil per intentar fer pressió contra una consulta popular.
    Si fossin fotos en blanc i negre pensaria que són d’una altre època.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!