Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

28 de gener de 2008
4 comentaris

Cinc euros per enfortir la Xarxa de Blocs Sobiranistes

La Xarxa de Blocs Sobiranistes (Xbs), que és transparent amb els seus comptes, reclama col·laboració després d’un any de feina voluntariosa. "Fins ara, aquest projecte ha consumit bona part de les vides del grup que formen allò que autoanomenem ‘junta de pencaires’. Hem esmerçat força hores i, també dir-ho, alguns calerons. També tenim més projectes futurs, tal i com s’hi pot veure aquí. Però per tal que tot plegat tiri endavant, necessitem la vostra col·laboració", diu el correu que han enviat als blocaires sobiranistes.

"Per a col·laborar podeu fer aportacions econòmiques o donar part del vostre temps particular. Per a les col·laboracions econòmiques, podeu fer ingressos al compte: Caixa de Catalunya, compte número 2013 0616 85 0201119759 No cal fer grans aportacions, cinc euros ja és tota una gran aportació. A la plana comptes trobareu informació de l’estat econòmic de la XBS i la relació de despeses que tenim. Per a les col·laboracions de feina podeu contactar amb l’Octavi Fornés, a l’adreça de correu ‘xarxavoluntaris@xbs.cat’. Qualsevol pot col·laborar, només cal una mica del vostre temps. Heu de ser, però, realistes i assumir la feina que pugueu, ni més ni menys. Tampoc volem que tothom faci de tot, només que faci allò que pot. També pot passar que, de moment, no hi hagi feina per a vosaltres, però si sabem que voleu formar part de la xarxa de voluntaris, us tindrem “fitxats” en reserva per a quan us necessitem."

En el mateix correu, els pencaires de la Xbs informen de les últimes novetats a l’agregador. "Hem creat dos noves planes:
• Creació de la plana Contactar amb la pestanya ‘Contactar’; conté informació per a contactar amb nosaltres
• Creació de la plana Comptes amb la pestanya ‘Comptes’; conté informació sobre les despeses, l’estat financer i com fer aportacions econòmiques.
• La pestanya ‘Cibertires’ s’ha suprimit i s’ha afegit un enllaç a la plana ‘5 cèntims’."

  1. Si XBS té personalitat jurídica (associació, etc.), perfecte, caldria conèixer el NIF
    Si no en té, seria una almoïna/donatiu a un compte de diverses persones, oi?

    Està clar, fiscalment?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!