Què faríem els catalans sense Internet?

M’arriben diversos correus per sumar-me al boicot a Air Berlin per l’animalada anticatalana d’aquell editorial escrit per Joachim Hunold [who is], director general de la companyia aèria. Si us voleu afegir a la prostesta, entreu-hi: Air Belin: que respectin la nostra llengua!. Quan es produeix una reacció col·lectiva d’aquestes característiques, el boicot i la protesta és imparable. La taca d’oli de la xarxa és demolidora, i que es prepari el personatge aquest per rebre milers i milers de queixes per la seva ficada de pota. I que prepari la rectificació perquè l’impacte sobre el compte de resultats de la companyia pot ser també notable. La grandesa de la Internet catalana és aquesta: la capacitat de reacció, la frescor i la militància que ajuda a canalitzar cada dia, cada hora, cada minut. Què faríem els catalans sense Internet? No m’ho puc ni imaginar.

ACN: La Plataforma per la Llengua insta Air Berlin a oferir “un bon servei al consumidor”, que implica “introduir el català”
ACN: Uns 500 catalans denuncien Air Berlin en unes hores al web de la Plataforma per la Llengua
ACN: L’IEC acusa Air Berlin de “discriminatòria” per no utilitzar el català en els seus vols
ACN: Air Berlin transmet a Antich que escoltarà les recomanacions sobre el català però que no es compromet a aplicar-les

Afegeix un comentari