Indústries i caminars.

Bloc de Sílvia Martínez

17 de maig de 2009
0 comentaris

M’alegra saber que es denunciarà la “requisada de material no permitido”.

Notícia:

La JNC denuncia la policia espanyola per persecució política a Mestalla, Van requisar-los 5.000 cartells amb el lema ‘Catalonia is not Spain’.

Comento:

Estarà bé que ens n’informeu de com va la reclamació sobre el material i el “no permitido”. I m’alegra saber que es denunciarà la “requisada de material no permitido”.

Sobre la explicació de la xiulada per part de la JNC hi ha dos detalls que em xoquen.
Perquè entenc que la xiulada per part de Catalunya, si no és que es refereixin com un afegitó més, no era, com expliquen: “‘Es xiulava contra aquells que no respecten a dues nacions, i en el cas de Catalunya, no respecten una llei que ha estat aprovada per dos Parlaments.”, la xiulada és molt més ample.

Segurament es deuen referir a l’afegitó. La segona cosa que em xoca és pot ser que em falti informació. Però a les convocatòries a la xiulada el què he vist és referia a la monarquia, els reis espanyols i l’himne d’un estat que ni volem i que ens va a la contra. Però no hi he trobat referències a: “‘Es xiulava a dos presidents de dues nacions que són presidents tot i haver perdut les eleccions’, ha dit el president de la JNC.

……………………………………
http://www.directe.cat/article/la-jnc-denuncia-la-policia-espanyola-per-persecucio-politica-a-mestalla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!