Mas retira part del text contra Terribas, però no rectifica

El diputat del PSC al Congrés Manuel Mas ha retirat part de l’apunt del seu bloc en què instava a Antonio Bolaño que eixigís el cessament de la periodista de TV3 Mònica Terribas. La retirada del text respon a l’allau de queixes i la indignació que ha provocat, tot i el pont del Primer de Maig i l’escassa activitat política i mediàtica d’aquest divendres. El text de Mas deia així:

“Ho vaig veure al programa d’en Ferran Monegal: crítica de la tele des de la tele.

La Terribas entrevista al President Montilla. Els temes, d’actualitat: l’abastament d’aigua a la Regió de Barcelona, la revisió de la financiació de la Generalitat, el traspàs de Rodalies,… Però mentre el President contestava, darrera d’ell apareixia i desapareixia la imatge de la cara de Zapatero com si fos i fes un fantasmagòric control de les seves paraules. Si la Terribas i el seu equip pensaven que qui té la clau de les respostes a aquestes preguntes és el President del Govern espanyol –que està en el seu dret pensar-ho- podia fer-ho directament sense fer aquestes subreptícies insinuacions.

En els temps del President Pujol una actuació semblant hagués estat impensable i probablement impossible. Si hagués arribat a passar lo de dalt hagués anat a baix, i amb algun cap tallat.

Ara, amb la ingenuïtat de l’esquerra, i la cara dura d’alguns, sobre la imparcialitat (?) dels periodistes pot passar això sense que ningú s’estranyi massa. Si el director o l’equip, d’un programa informatiu vol fer aparèixer la seva particular opinió doncs la dóna com si res, com si no fos una subtil, o burda, manipulació.

Això en una televisió privada, doncs, mira… Forma part del que decideixen fer els seus propietaris, i “lo tomas o lo dejas”. Ara, en una televisió pública que pretén la màxima objectivitat (?) és inadmissible.

Però, ens trobem davant una televisió pública? O privatitzada de fet? Privatitzada per alguns que se l’han fet seva. Seva sense pagar-la. I en aquest cas cal dir: No amb els meus diners.

Per cert, Bolaño, tornaràs a portar mai al President al programa de la Terribas? O, en demanarem el cap? Crec que en tenim tot el dret.”

Anit vaig escriure Manuel Mas demana a Bolaño el cap de Terribas. Durant el dia d’avui el diputat i exalcalde socialista de Mataró deu haver rebut una bona estirada d’orelles, però tot i això no ha demanat disculpes ni ha rectificat, simplement s’ha limitat a treure la part del text que més el comprometia políticament. A ell i també al partit que representa.

Aquestes són algunes de les informacions i referències digitals del cas:

ACN: Manel Mas demana “el cap” de Mònica Terribas
Europa Press: Un diputat del PSC al Congrés demana cessar la periodista de TV3 Mònica Terribas
Nació Digital: Un diputat socialista demana l’expulsió de Mònica Terribas de TV3
ElDebat.cat: Un diputat del PSC demana la destitució de Mònica Terribas
Diari de Girona: Un diputat del PSC demana cessar Mònica Terribas
El Periódico de Catalunya: Un diputat del PSC suggereix que es rellevi Mònica Terribas
Avui: Un diputat del PSC vol cessar Terribas
Avui.cat: Un diputat del PSC demana “el cap” de Mònica Terribas al seu blog
Europa Press: CiU considera “desafortunades” les declaracions d’un diputat del PSC a les Corts per demanar el cessament de Terribas
Europa Press: Joan Puig (ERC) demana la dimissió del diputat del PSC Manel Mas per demanar el cessament de Terribas
Europa Press: Manel Mas (PSC) admet haver-se “ficat en un esbarzer” per demanar el cessament de Terribas
Joan Puig (ERC): Manel Mas, o com els diputats del PSC es transformen amb simples marietes del PSOE
Iu Forn (Avui): Que cessin Terribas. Avui mateix
Salvador Cot (Avui): Un degollador de Mataró

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *