Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

5 d'abril de 2008
6 comentaris

Lluís Foix: “Catalunya té un gran problema de llibertat”

Ahir vaig participar en la taula rodona sobre premsa digital a Vic, en una jornada organitzada per Nació Digital [Jornada sobre premsa digital organitzada per Nació Digital] en què vaig aprofitar per destacar la implicació de l’Agència Catalana de Notícies (ACN) en l’espai català de comunicació i especialment en el ciberespai comunicacional. El protagonista de la sessió va ser l’exdirector de La Vanguardia Lluís Foix [bloc i bloc], que va afirmar que aquest país té un greu problema de llibertat, en referència a la llibertat d’expressió i opinió i la concentració en què es troben els mitjans de comunicació. El periodista Lluís Foix diu en unes jornades a Vic que Catalunya té “un gran problema de llibertat”, ha titulat El 9 Nou, amb vídeo inclòs de la notícia d’El9TV. Podeu veure el vídeo de la conferència de Foix aquí. En canvi, Nació Digital [bloc] titula Èxit de la Jornada de Premsa Digital a Vic, a la qual hi van assistir l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, el president del Consell Comarcal d’Osona, Miquel Arisa, i el vicepresident, Lluís Vila, a part de periodistes de mitjans de la comarca i gabinets de premsa d’institucions públiques, així com agències de publicitat. Amb aquesta jornada, Nació Digital, que és un dels mitjans electrònics més veterans del país, fundat per Miquel Macià, comença una campanya per posicionar-se i guanyar prestigi més enllà del que ja té a la xarxa i reconegut pels internautes.

(A la foto d’Adrià Costa, intervinc en la taula rodona acompanyat de Carlos Scolari [bloc], Jordi Font,
Lluís Foix i Núria Coma.)

  1. que ho digui Foix, ja que el periòdic al qual està vinculat dóna dia sí dia també informació veritablement tendenciosa i sempre a favor del mateix partit. El PSOE i CiU dominen la gran part dels mitjans de comunicació del país i fan sentir el seu missatge. Ens encaminem cap al bipartidisme a Catalunya, la qual cosa serà altament potenciada des dels principals rotatius del país. Hi ha molts periodistes que actuen com a polítics amb carnet, només cal sentir les tertúlies de RAC 1 i Catalunya Ràdio.

  2. Ja he llegit el què deia, no anava per llibertat com a poble evidentment, molt se’n cuidarà aquest bon home d’autocensurar-se (si és que hi creu).
    Es referia a allò del control dels medis i la crostra pijoprogresociata del país suposo…que segons ell ens esclavitza. Llàstima sols miri una de les dues bandes d’aquest establishment català…
    Vaja, s’assembla al discurs del Losantos sí

  3. El problema de Catalunya es que ens hem rendit totalment. Crec que s´ha perdut tota il.lusió i els poders públics jugan a que ens dormim, ens conformem i no diguem res. Això es el que penso.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!