Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

20 de març de 2008
3 comentaris

Els interessos enfrontats del PSC i el PSOE

“Penso que el federalisme del PSC ha estat l’engany més gran i sostingut formulat mai per un partit polític català des del 1980”

De l’article El PSC i la realitat, de Ramon Tremosa [web] publicat a l’Avui

  1. …i un altre engany, Saül, és el títol del teu apunt: “Els interessos enfrontats del PSC i el PSOE”. Interès enfrontat, cap ni un. ¿Quan el PSC ha deixat d’empassar allò que li arriba des d’Espanya? Si són la mateixa cosa! Ara, només, amb l’ajut d’El PSCiódico, fan una mica de comèdia. Com la feia Pujol en el seu temps. Així de baix hem arribat: poder zero, però amb una mica de comèdia els votants catalanistes del PSC ja estan contents. Perquè a tota la resta, tot els va magnífic: tant els fot l’espoliació fiscal, les Rodalies de pena, el model radial d’infraestructures, la nul·la inversió estatal… mentre segueixin veient Catalunya al mapa d’Espanya, el món serà meravellós.

  2. Tal i com diu el Tremosa, d’anàlisi fina com quasi bé sempre, la lectura que cada un dels partits agermanats, PSOE i PSC és distinta. El pSOE però oblida que a Catalunya, a diferència de a resta d’Espanya, la gent vota diferent en funció del àmbit pel que es vota.

    Jo crec que fent aquesta lectura interessada, ni uns ni els altres estan entenent el que la gent els ha dit i és mes que probable que per a les properes autonòmiques, amb les conseqüències de una mala situació econòmica, se’ls giri la truita de una manera d’aquelles er a recordar durant molt de temps.

    El problema de venir de tant amunt és que la patacada en caure sol ser molt més escandalosa i el PSC a Catalunya i molt possiblement el PSOE a Espanya se l’estan jugant per molt de temps.

    Que vagin en compta i no siguin rucs, buscar explicacions barroques per els resultats electorals quan no se’n té ni idea, sol tenir conseqüències nefastes.

    Salut i €

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!